Teste de 10 minute. Clasa pregătitoare

în stoc
SKU
a165135
17.50 LEI

Caietul Teste de 10 minute. Clasa pregătitoare vine în sprijinul copiilor care se pregătesc pentru ciclul primar și îi ajută să își consolideze cunoștințele dobândite atât la orele de limbă și comunicare, cât și la cele de matematică și științe ale naturii. Caietul include semne grafice de trasat, cuvinte de despărțit în silabe, adunări simple etc.

Fiecare test este însoțit de un barem de punctaj, iar răspunsurile pot fi confruntate cu soluțiile din secțiunea specială. Caietul cuprinde o multitudine de noțiuni de învățare și îmbogățire a culturii generale care îi vor dezvolta copilului mai multe abilități. Astfel, copilul va învăța lucruri interesante despre animale, legume și fructe, natură și ecologie și va învăța să efectueze calcule matematice, va recunoaște numerele, formele, culorile și mărimile etc.

Caietul este potrivit pentru copiii de clasa pregătitoare. Colecţia „Teste de 10 minute”, destinată elevilor din clasele I-IV, reprezintă o modalitate eficientă de evaluare şi verificare a cunoştinţelor dobândite la școală.

Mai multe informații
EdituraGama
ISBN 9786068248455
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeste de 10 minute. Clasa pregătitoare
Rating-ul tău