Teste de geografia României pentru bacalaureat şi admiterea în facultate

în stoc
SKU
MA000127
9.17 LEI
Pe scurt
Lucrarea reprezintă un binevenit ghid în ceea ce priveşte parcurgerea, aprofundarea şi fixarea cunoştinţelor la disciplina Geografia României în perspectiva examenului naţional de Bacalaureat şi a admiterii la facultate (acolo unde Geografia României este disciplină de concurs).
Astfel, autorii au urmarit doua obiective majore:
- procedee de fixare a informatiilor stiintifice
- cum sa invat la Geografia Romaniei?
- intelegerea si exersarea abilitatii de a rezolva modele de subiecte de „tip" Bacalaureat si pentru admiterea la Facultate
- cum sa rezolv subiectele la Geografia Romaniei?

Prima sectiune este dedicata intelegerii modului in care sunt alcatuite subiectele la examenul de Bacalaureat, printr-o analiza concreta a unei variante de la examenul din anul 2006 (avandu-se in vedere si subiectele din ceilalti ani - 2004, 2005).

Sunt oferite recomandari si sugestii la fiecare tip de subiect in parte. Punctul forte il reprezinta a doua sectiune, care constituie instrumentul de baza in ceea ce priveste continuturile (lectiile) prevazute in programa de Bacalaureat. Fiecare lectie este explicata si sintetizata schematic. Atuul acestei parti sunt hartile mute si testele asociate acestora care, pe de o parte, contribuie la fixarea informatiei stiintifice din lectia respectiva, iar pe de alta parte, sunt un exercitiu excelent in perspectiva rezolvarii subiectelor de acest gen la examenul national. Parcurgerea si rezolvarea testelor de bacalaureat prezente in aceasta lucrare constituie o simulare reusita a examenului si o serioasa optiune pentru obtinerea unui rezultat foarte bun.

Pentru cei care doresc sa urmeze o facultate la care examenul de admitere consta si intr-o proba de geografia Romaniei, testele-grila din ultima parte a lucrarii sunt un mod eficace pentru autoevaluare si familiarizarea cu stilul si rigorile concursului de admitere.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-105-2
Număr de pagini 120
Formatul cărţii 21x28 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTeste de geografia României pentru bacalaureat şi admiterea în facultate
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!