The Green Hornet: Viespea verde 3D (BD)

în stoc
SKU
C186079
124.95 LEI
Pe scurt
Actori: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz, David Harbour, Edward James Olmos, Jamie Harris
In filmul de actiune The Green Hornet/ Viespea verde, Britt Reid (Seth Rogen) este un playboy petrecaret si rasfatat din Los Angeles, al carui tata este proprietarul ziarului The Sentinel si detinatorul unui imperiu financiar. Atunci cand tatal sau moare in conditii suspecte, tanarul Britt se trezeste brusc la conducerea celui mai profitabil trust de presa din oras si simte pentru prima data in viata ca are un scop nobil: sa se foloseasca de averea mostenita pentru a combate crima organizata.

Cu ajutorul unui angajat constiincios si inventiv pe nume Kato, care este expert in arte martiale si care a construit un automobil indestructibil dotat cu toate armele imaginabile, Britt se transforma intr-un supererou numit The Green Hornet/ Viespea verde si colinda strazile in timpul noptii pentru a eradica infractionalitatea.

Unindu-si fortele cu Kato (Jay Chou) si cu noua lui secretara Lenore Case (Cameron Diaz), The Green Hornet/ Viespea verde trebuie sa-l invinga pe diabolicul Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), cel care a reunit toate bandele de criminali sub puterea lui si care vrea sa-l ucida pe supereroul ce ii zadarniceste planurile.


ATENTIE!!!
Pentru a putea viziona filmul The Green Hornet: Viespea verde in format Blu-ray 3D aveti nevoie de un Televizor High Definition 3D, Blu-ray Player 3D sau Playstation 3 si Ochelari 3D.

Filmul The Green Hornet: Viespea verde poate fi vazut si in format 2D pe orice televizor redat cu Blu-ray Player sau Playstation 3.


Detalii Blu-ray

Format: 16:9

Bonus pe Blu-ray:


- Comentariul realizatorilor
- Incredibil - Galerie de gafe
- Povestea viespei
- Frumusetea neagra: Reinventarea unei masini
EXCLUSIV PE BLU-RAY:
- Scene cazute la montaj
- Viespea Verde - Camera de decupaj
- Ai incredere in mine: cum l-a gasit regizorul Michel Gondry pe Kato
- Familia Armstrong
- Arta distrugerii

Sunet: Dolby Digital 5.1
Mai multe informații
Discuri 1
Regizor Michel Gondry
Casa de productie Pro Video
Actorii principali Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz, David Harbour, Edward James Olmos, Jamie Harris
Tip Original
Limba Engleză
Subtitrat în Română
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsThe Green Hornet: Viespea verde 3D (BD)
Rating-ul tău