The Lean Startup

în stoc
SKU
a99226
47,20 LEI
Pe scurt
Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de success

Ca miscare, abordarea Lean Startup trebuie sa evite doctrinele si ideologiile rigide. Trebuie sa evitam caricatura unei formule stiintifice scortoase sau lipsa umanitatii in munca. De fapt, stiinta este unul dintre scopurile cele mai creative ale umanitatii. Consider ca aplicarea acestor principii in antreprenoriat va debloca un depozit urias de potential uman. Cum ar arata o organizatie daca toti angajatii sai ar fi inarmati cu superputerile organizatorice Lean Startup? ERIC RIES Aceasta este o carte pentru antreprenori si viitori antreprenori.


Cele cinci principii ale LEAN STARTUP, care stau la baza celor trei parti ale acestei carti, sunt urmatoarele:


1. Antreprenori se gasesc pretutindeni. Nu trebuie sa lucrezi intr-un garaj pentru a face parte dintr-o companie startup. Conceptul antreprenoriatului ii include pe toti cei care lucreaza in ceea ce se intelege printr-o companie startup: o institutie umana menita sa creeze noi produse si servicii in conditii de extrema incertitudine.


2. Antreprenoriatul inseamna management. O companie startup este o institutie, nu doar un produs, asadar necesita un nou tip de management, special ajustat pentru acest context de extrema nesiguranta.


3. Invatare validata. Companiile startup exista nu numai pentru a face lucruri, bani sau a oferi servicii clientilor. Ele exista pentru a invata cum se construieste o afacere sustenabila.


4. Construieste-Evalueaza-Invata. Activitatea fundamentala a unei companii startup este aceea de a transforma ideile in produse, de a evalua raspunsul clientilor si apoi de a invata daca trebuie sa pivoteze sau sa persevereze. Toate procesele reusite de lansare trebuie ajustate pentru a accelera aceasta bucla de reactie.


5. Contabilitate pentru inovare.Pentru a imbunatati rezultatele antreprenoriale si pentru a pastra antreprenorii responsabili, trebuie sa ne concentram pe lucrurile plictisitoare: cum sa masuram progresul, cum sa fixam jaloane, cum sa prioritizam munca.


Argumentul UniCredit Tiriac Bank


Suntem in zorii celui de-al doilea secol al managementului. Este o adevarata provocare sa realizam ceva maret cu oportunitatea care ni s-a oferit. Miscarea Lean Startup ii asigura pe cei care doresc sa realizeze ceva grandios ca au la indemana instrumentele necesare pentru a schimba lumea.

Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 978-606-8360-69-0
Traducător Dan Bălănescu
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 14.5x20.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsThe Lean Startup
Rating-ul tău