The Odd 1s Out. Cum sa fii grozav si alte lucruri pe care clar le-am învatat maturizându-ma

în stoc
SKU
a260107
54.54 LEI
Pe scurt
Învaţă cum să te porți în lume, chiar şi în situații ciudate - de la ciudatul ciudaților, Odd 1 Out La fel ca oricare adolescent timid care ajunge la vârsta maturității, James Rallison, starul de pe YouTube, este obişnuit să se simtă mereu exclus. În liceu n-a fost la petreceri şi n-a câştigat meciuri de fotbal aşa cum făcea fratele lui mai mare.În schimb, publica benzi desenate pe internet. Acum e pregătit să împărtăşească cu voi din înţelepciunea pe care a dobândit-o cu greu.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 978-606-710-973-3
Traducător Madalina Ivoniciu
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 15 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsThe Odd 1s Out. Cum sa fii grozav si alte lucruri pe care clar le-am învatat maturizându-ma
Rating-ul tău

Învaţă cum să te porți în lume, chiar şi în situații ciudate - de la ciudatul ciudaților, Odd 1 Out

La fel ca oricare adolescent timid care ajunge la vârsta maturității, James Rallison, starul de pe YouTube, este obişnuit să se simtă mereu exclus. În liceu n-a fost la petreceri şi n-a câştigat meciuri de fotbal aşa cum făcea fratele lui mai mare.În schimb, publica benzi desenate pe internet. Acum e pregătit să împărtăşească cu voi din înţelepciunea pe care a dobândit-o cu greu.

În această carte ilustrată, James povesteşte diverse întâmplări din perspectiva „ciudatului": cum a fost la cursuri de desen împreună cu sora lui geamănă (era mult mai talentată ca el), ce se întâmpla în vestiarul băieţilor in școala generală şi cum i s-a părut în singurul an în care a mers la facultate.

Cartea îmbină poveştile indrăgite de fani cu unele inedite şi face haz de necaz de unele dintre cele mai bizare şi stânjenitoare situații în care te-ai putea afla. Este perfectă pentru oricine s-a simțit vreodată ca un ciudat.