Ticalosii de la job

în stoc
SKU
a265223
45.00 LEI
Pe scurt
Un ghid practic si amuzant pentru cei care vor o "Asigurare de cariera“ In ultimii ani, locul de munca s-a schimbat fundamental. De la platformele pentru sedinte online pana la aplicatiile pentru mesaje private, canalele de comunicare au evoluat mult dincolo de ceea ce am fi putut prevedea inainte de aparitia pandemiei.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-904-2
Traducător Dan Craciun
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTicalosii de la job
Rating-ul tău
Un ghid practic si amuzant pentru cei care vor o "Asigurare de cariera“
 
In ultimii ani, locul de munca s-a schimbat fundamental. De la platformele pentru sedinte online pana la aplicatiile pentru mesaje private, canalele de comunicare au evoluat mult dincolo de ceea ce am fi putut prevedea inainte de aparitia pandemiei.
 
Totusi, exista ceva ce nu s-a schimbat: oriunde te-ai duce in mediul profesional, la un moment dat te vei ciocni de o canalie chitita sa le faca celorlalti zile fripte (fara sa incalce, practic, nicio regula).
 
Ticalosul poate fi un lingau care te sapa lipindu-se de sef cu vorbe mieroase, un hot de reputatie care-ti fura ideile, un mardeias care te agreseaza in mod subtil ori un mistificator care te convinge sa te indoiesti de propriile rationamente si amintiri sau chiar o fiinta mai banala de-atat - un chiulangiu abil, un sef neglijent ori un micromanager pisalog.
 
Daca ai ajuns in stadiul in care iti vine sa-ti smulgi parul din cap fiindca nu stii cum sa scapi de un sef tiranic sau de un coleg dusmanos ori de un subaltern rauvoitor, poti afl a din aceste pagini cum sa-ti faci o strategie salvatoare.
 
Iata o carte pentru toti cei care au spus "Nu-l mai suport pe nemernicul asta!“ de mai multe ori decat ar fi dispusi sa admita.
 
Tessa West si-a facut studiile de doctorat la University of Connecticut si e profesoara de psihologie in cadrul New York University. Este considerata experta de top in stiinta comunicarii interpersonale.