Tilda Soricela. O calatorie fascinanta in jurul lumii

în stoc
SKU
a174289
58,00 LEI
Pe scurt
Scrisori din toate colturile lumii, pentru prieteni... Micuta soricica alba ca neaua si-a dorit dintotdeauna sa ajunga in cele mai indepartate tari ale lumii. Cu siguranta exista o multime de lucruri care asteapta sa fie descoperite! In timpul calatoriei sale in jurul lumii, Tilda descopera multe minunatii. Ea ajunge in locurile in care se gaseste cea mai buna branza. In plus, ea afla cat de mult ploua in padurea tropicala si daca in Japonia exista sau nu soricei. Pe parcursul calatoriei, Tilda isi face multi prieteni in Africa, in India si in Australia. Insa doar ea poate sa povesteasca prietenilor de acasa despre aceasta calatorie plina de aventuri... ...Cu mare, mare drag si dor!
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-848-935-813-5
Număr de pagini 25
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2018
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTilda Soricela. O calatorie fascinanta in jurul lumii
Rating-ul tău

Scrisori din toate colturile lumii, pentru prieteni...

Micuta soricica alba ca neaua si-a dorit dintotdeauna sa ajunga in cele mai indepartate tari ale lumii. Cu siguranta exista o multime de lucruri care asteapta sa fie descoperite!

In timpul calatoriei sale in jurul lumii, Tilda descopera multe minunatii. Ea ajunge in locurile in care se gaseste cea mai buna branza. In plus, ea afla cat de mult ploua in padurea tropicala si daca in Japonia exista sau nu soricei. Pe parcursul calatoriei, Tilda isi face multi prieteni in Africa, in India si in Australia.
Insa doar ea poate sa povesteasca prietenilor de acasa despre aceasta calatorie plina de aventuri...

...Cu mare, mare drag si dor!