Toate dungile mele

în stoc
SKU
a216899
40.01 LEI
Pe scurt

Shaina Rudolph a format copii din mediul urban și din suburbii predând  timp de 12 ani. Munca în medii socio-economice diferite i-a dezvoltat capacitatea rară de a dezvolta relații apropiate cu elevi de toate vârstele. Aceste relații, la rândul lor, au învățat-o importanța de a-ți atinge potențialul. Insuflă elevilor ei zilnic această credință, în timp ce lucrează ca specialist în lectură cu copii din zona Los Angeles-ului care au dificultăți de citire.

Danielle Royer a avut de mică o pasiune pentru predare și pentru lucrul cu copiii. Inspirată de cei doi frați mai mari ai ei, amândoi cu diferențe de ritm de învățare, a simțit mereu că este foarte important ca fiecare copil să se simtă bine în propria piele și  puternic.  De-a lungul carierei sale, a cultivat acest mesaj de  încurajare și motivație pentru a putea să răspundă nevoilor individuale ale elevilor ei, indiferent de dungile fiecăruia.

Zebra Zane se simte diferită de restul colegilor săi de clasă. Este îngrijorat de faptul că toți vor observa la el doar ,,dungile autiste”. Cu ajutorul mamei sale, Zane ajunge să aprecieze toate dungile sale, aceste unice puteri care îl fac să fie cine este el!

Mai multe informații
EdituraAHA Books
ISBN 9786069504215
Număr de pagini 44
Formatul cărţii 16.5 x 22 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsToate dungile mele
Rating-ul tău