Toate fantomele din mașinărie

în stoc
SKU
a266824
67.50 LEI
Pe scurt
În era digitală în care trăim, ne simțim constrânși să stocăm și să împărtășim cât mai multe informații personale. Dar ce se va întâmpla cu acestea (postările de pe Facebook, TikTok, LinkedIn sau Twitter, ori fotografiile de pe Instagram) atunci când vom trece în neființă? În ce mod vrem să își aducă aminte de noi ceilalți? Ce drepturi vor avea cei care rămân în urma noastră asupra datelor noastre personale? Ce se păstrează privat și ce va deveni public? La aceste întrebări – și nu numai –, autoarea ne propune câteva răspunsuri, într-o manieră interesantă, captivantă și emoționantă, îmbinând în mod echilibrat poveștile adevărate cu o cercetare științifică riguroasă. „O analiză profundă și foarte necesară a unui subiect care, fără exagerare, ne privește pe toți. […] Toate fantomele din mașinărie scoate la iveală cum Vestul Sălbatic al industriei rețelelor de socializare se află în conflict cu (și în unele situații exploatează în mod intenționat) caracterul efemer al existenței umane.” GEOFF WHITE
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Future
ISBN 9786060883944
Traducător Adina Barvinschi
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsToate fantomele din mașinărie
Rating-ul tău

În era digitală în care trăim, ne simțim constrânși să stocăm și să împărtășim cât mai multe informații personale. Dar ce se va întâmpla cu acestea (postările de pe Facebook, TikTok, LinkedIn sau Twitter, ori fotografiile de pe Instagram) atunci când vom trece în neființă? În ce mod vrem să își aducă aminte de noi ceilalți? Ce drepturi vor avea cei care rămân în urma noastră asupra datelor noastre personale? Ce se păstrează privat și ce va deveni public?

La aceste întrebări – și nu numai –, autoarea ne propune câteva răspunsuri, într-o manieră interesantă, captivantă și emoționantă, îmbinând în mod echilibrat poveștile adevărate cu o cercetare științifică riguroasă.

„O analiză profundă și foarte necesară a unui subiect care, fără exagerare, ne privește pe toți. […] Toate fantomele din mașinărie scoate la iveală cum Vestul Sălbatic al industriei rețelelor de socializare se află în conflict cu (și în unele situații exploatează în mod intenționat) caracterul efemer al existenței umane.”

GEOFF WHITE