Toate regretele lui Clover

în stoc
SKU
a266553
55.00 LEI
Pe scurt
Din ziua în care a fost martora morții neașteptate a educatorului ei, Clover Brooks a simțit o conexiune mai profundă cu cei ajunși în pragul morții decât cu cei în viață. După ce iubitul ei bunic, cel care o crescuse, moare singur, în timp ce ea este plecată într-o lungă călătorie, Clover se hotărăște să devină moașă de moarte în New York și se dedică alinării și îndrumării semenilor ei în ultimele lor clipe de viață. Clover își petrece atât de mult timp cu cei aflați pe patul de moarte, încât uită de propria viață, până când ultima dorință a unei bătrâne curajoase o trimite într-o călătorie de-a lungul țării, care îi dezvăluie o poveste de dragoste demult uitată și, poate, propriul final fericit. În timp ce străbate drumurile necunoscute ale iubirii și prieteniei, Clover este nevoită să reflecteze la ceea ce-și dorește cu adevărat și la curajul pe care îl implică acest lucru.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 9786306525331
Traducător Anca Dumitrescu
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsToate regretele lui Clover
Rating-ul tău

Din ziua în care a fost martora morții neașteptate a educatorului ei, Clover Brooks a simțit o conexiune mai profundă cu cei ajunși în pragul morții decât cu cei în viață. După ce iubitul ei bunic, cel care o crescuse, moare singur, în timp ce ea este plecată într-o lungă călătorie, Clover se hotărăște să devină moașă de moarte în New York și se dedică alinării și îndrumării semenilor ei în ultimele lor clipe de viață.

Clover își petrece atât de mult timp cu cei aflați pe patul de moarte, încât uită de propria viață, până când ultima dorință a unei bătrâne curajoase o trimite într-o călătorie de-a lungul țării, care îi dezvăluie o poveste de dragoste demult uitată și, poate, propriul final fericit. În timp ce străbate drumurile necunoscute ale iubirii și prieteniei, Clover este nevoită să reflecteze la ceea ce-și dorește cu adevărat și la curajul pe care îl implică acest lucru.