Tobele toamnei (seria Outlander, partea a IV-a) (vol. 2)

în stoc
SKU
a218893
74.99 LEI
Pe scurt

DIANA GABALDON s-a născut în Arizona, unde locuiește și astăzi. A studiat zoologia și biologia marină și are un doctorat în ecologie. În anul 1991 a debutat cu romanul Călătoarea (recompensat, printre altele, cu Romance Writers of America’s RITA Award), primul volum din seria OUTLANDER, concepută inițial ca trilogie. Așa cum mărturisea scriitoarea, cartea s-a născut, după o documentare „de modă veche“, din interesul pentru călătoriile în timp și pentru universul scoțian. Romanul a cucerit imediat publicul și au urmat încă șapte volume, toate bestselleruri New York TimesDragonfly in Amber (Talismanul – Nemira, 2016), Voyager (Cercul de piatră – Nemira, 2017), Drums of Autumn (Tobele toamnei – Nemira, 2017), The Fiery Cross (Crucea de foc – Nemira, 2018), A Breath of Snow and Ashes (Prin zăpadă și cenușă – Nemira, 2019), An Echo in the Bone și Written in My Own Heart’s Blood. Seria a fost publicată în 26 de țări și a inspirat, începând cu anul 2014, un serial de televiziune american care se bucură de mare succes. Printre celelalte scrieri ale autoarei se numără seria LORD JOHN, precum și mai multe povestiri apărute în volume colective.

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

O poveste fără rival. Personaje de neuitat. Detalii istorice savuroase.

În timp ce Claire și Jamie țin piept tensiunilor tot mai mari de pe continentul american de dinainte de război, Brianna, rămasă în prezent, face o descoperire tulburătoare despre părinții ei, așa că lasă totul în urmă și se duce să-i avertizeze.

Aruncată într-o epocă și într-un ținut necunoscute, în căutarea mamei și a tatălui pe care nu l-a cunoscut niciodată, Brianna își riscă viitorul, încercând să schimbe istoria.

Prietenul ei, istoricul Roger, încearcă din răsputeri să o găsească, deși e posibil să ajungă prea târziu.

„Personaje imposibil de uitat, într-o țesătură bogată de detalii istorice, o carte pe care pur și simplu nu o poți lăsa din mână.“
Cincinnati Post


„A rămas neclintit, cu fața întoarsă spre stele. A alungat valul de furie ce îi murmura la ureche, pulsul amintirii din sângele lui. Apoi s-a silit să capituleze, să o lase să vină. A tremurat când și-a amintit neputința și a strâns din dinți de furie, dar a privit fără să clipească strălucirea cerului, invocând numele stelelor ca pe cuvintele unei rugăciuni, abandonându-se vastității de deasupra capului, în timp ce încerca să se piardă pe pământ.

Betelgeuse. Sirius. Orion. Antares. Cerul e foarte întins, și tu ești mic. Fie ca vorbele să treacă prin el, vocea și amintirile ei să treacă prin el, făcându-i pielea să se înfioare ca sub atingerea unei fantome, dispărând în beznă.

Pleiadele. Cassiopeia. Taurus. Cerul e nesfârșit, iar tu ești foarte mic. Mort, dar nu mai puțin puternic din cauza asta. Și-a desfăcut palmele larg – și acestea erau puternice. Îndeajuns ca să bată un om până la moarte, îndeajuns ca să ia o viață. Dar nici măcar moartea nu era suficientă pentru a desface frânghiile furiei.“

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064309204
Traducător Gabriel Stoian
Număr de pagini 608
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTobele toamnei (seria Outlander, partea a IV-a) (vol. 2)
Rating-ul tău