Tomanap • Avioanele • Caramizi colorate

în stoc
SKU
a248760
105,00 LEI
Pe scurt
Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 6
Varsta 6 - 99 ani
Durata Jocului 10 - 30 min
Componente 4 tăblițe de joc, 4 carioci, 120 de carduri, afiș, spinner
Tipul de Joc Joc de strategie
EdituraGama
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTomanap • Avioanele • Caramizi colorate
Rating-ul tău

Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!

TOMANAP
Țări, orașe, munți, ape, nume, animale, plante: toate trebuie să înceapă cu o anumită literă și, mai ales, să nu fie primele cuvinte care le vin în minte adversarilor. Testează-ți cultura generală, viteza de reacție și capacitatea de memorare cu un joc de care nu ai cum să te plictisești.

AVIOANELE
Bombardează și doboară toate avioanele pentru a-ți învinge adversarul, în trei moduri diferite de joc!

CĂRĂMIZI COLORATE
Combinația ideală între tetris și domino, acest joc te va provoca să găsești moduri ingenioase de a captura cardurile colorate și de a-ți îndeplini misiunile.