Tortul de clatite

în stoc
SKU
a144764
35.00 LEI
Pe scurt

În Suedia și peste tot în lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.

Minunat ilustrată, seria a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de exemplare și s-a tradus în 44 de limbi.

În primul volum al seriei, Tortul de clătite, publicat în Suedia în 1984, lui Findus îi place să-și sărbătorească ziua de naștere. Dar nu o dată, ci de trei ori pe an! Nicio aniversare însă nu e completă fără tortul de clătite făcut de stăpânul său, Pettson. Iar pentru asta, Pettson are nevoie de ouă, făină și lapte. Dar făina s-a terminat, așa că Pettson trebuie să dea o fugă cu bicicleta la prăvălie.
Numai că roata bicicletei trebuie umflată cu pompa care e închisă în atelier, cheia nu e nicăieri… și așa mai departe! Totul se transformă într-o aventură incredibilă și plină de haz, la finalul căreia cei doi prieteni pot savura tortul cu clătite mult așteptat.

<p style="text-align: justify;"><span>&Icirc;n Suedia și peste tot &icirc;n lume, seria Pettson și Findus e un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătr&acirc;nul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.</span><br /><br /><span>Minunat ilustrată, seria a &icirc;nregistrat v&acirc;nzări de peste 6 milioane de exemplare și s-a tradus &icirc;n 44 de limbi.</span><br /><br /><span>&Icirc;n primul volum al seriei, Tortul de clătite, publicat &icirc;n Suedia &icirc;n 1984, lui Findus &icirc;i place să-și sărbătorească ziua de naștere. Dar nu o dată, ci de trei ori pe an! Nicio aniversare &icirc;nsă nu e completă fără tortul de clătite făcut de stăp&acirc;nul său, Pettson. Iar pentru asta, Pettson are nevoie de ouă, făină și lapte. Dar făina s-a terminat, așa că Pettson trebuie să dea o fugă cu bicicleta la prăvălie.</span><br /><span>Numai că roata bicicletei trebuie umflată cu pompa care e &icirc;nchisă &icirc;n atelier, cheia nu e nicăieri&hellip; și așa mai departe! Totul se transformă &icirc;ntr-o aventură incredibilă și plină de haz, la finalul căreia cei doi prieteni pot savura tortul cu clătite mult așteptat.</span></p>

Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Panda
ISBN 978-606-8780-77-1
Traducător Gabriella Eftimie
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 210x300 mm
Tip copertă paperback
Data apariției 2016
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTortul de clatite
Rating-ul tău