Tot albastrul cerului

în stoc
SKU
a255373
Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI
Pe scurt
• Prix Alain-Fournier 2020 • Prix du roman Cezam 2020 Tanar de 26 de ani, diagnosticat cu Alzheimer precoce, doresc sa plec intr-o ultima calatorie. Caut tovaras(a) de aventura pentru aceasta ultima expeditie. Emile a hotarat sa fuga de spital si de privirile pline de compasiune ale familiei si prietenilor.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 978-606-401-740-6
Traducător Liliana Urian
Număr de pagini 672
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTot albastrul cerului
Rating-ul tău

• Prix Alain-Fournier 2020
• Prix du roman Cezam 2020

Tanar de 26 de ani, diagnosticat cu Alzheimer precoce, doresc sa plec intr-o ultima calatorie. Caut tovaras(a) de aventura pentru aceasta ultima expeditie. Emile a hotarat sa fuga de spital si de privirile pline de compasiune ale familiei si prietenilor.

Nu vrea mila nimanui. Spre mirarea sa, in scurt timp primeste raspuns la anuntul pe care l-a dat in ziar. Trei zile mai tarziu, in fata rulotei cumparate in secret, o vede pe Joanne, o tanara femeie care poarta o palarie neagra cu boruri largi si un rucsac in spate si care nu-i ofera nicio explicatie pentru faptul ca vrea sa-l insoteasca. Incepe astfel o calatorie uluitor de frumoasa, pe parcursul careia, odata cu descoperirea unor adevaruri profunde despre sine insusi, Emile va cunoaste bucuria, frica, prietenia si iubirea - virtuti omenesti care ii vor strapunge, putin cate putin, carapacea dureroasa sub care s-a ascuns.
 
In cartile mele, vorbesc despre timpul care sta in loc, despre cat este de important sa ne luam cate un ragaz. Personajelor mele nu le este frica sa lase totul in urma si sa deschida noi capitole in viata lor. - Melissa Da Costa
 
Melissa Da Costa s-a nascut pe 7 august 1990. Dupa studii de economie si management, s-a ocupat de comunicare in domeniul energetic si al mediului. De asemenea, s-a specializat in aromaterapie, naturopatie si sofrologie. Lectura face parte din viata ei de zi cu zi, pe langa scris si sport. Dupa Tot albastrul cerului, romanul sau de debut, care a cunoscut un succes impresionant, au urmat Les Lendemains, Je revenais des autres, Les Douleurs fantomes, La Doublure, toate bestselleruri si figurand in Top 10 cele mai bine vandute carti din Franta.