Tot ce am mai drag. Ce fel de parinte vreau sa fiu, ce fel de copil vreau sa cresc

în stoc
SKU
a254049
59.00 LEI
Pe scurt
Pornind de la experienta ei bogata si, de multe ori, dureroasa de parinte, Einat Nathan propune un model de parenting care vine in sprijinul tuturor, mame, tati si copii deopotriva. Solutiile nu se gasesc intotdeauna pe piedestalul autoritatii parentale.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Familia la Curtea Veche
ISBN 978-606-441-371-0
Traducător Georgiana Nita
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTot ce am mai drag. Ce fel de parinte vreau sa fiu, ce fel de copil vreau sa cresc
Rating-ul tău
Pornind de la experienta ei bogata si, de multe ori, dureroasa de parinte, Einat Nathan propune un model de parenting care vine in sprijinul tuturor, mame, tati si copii deopotriva.
 
Solutiile nu se gasesc intotdeauna pe piedestalul autoritatii parentale.
 
Autoarea ne arata care sunt adevaratele responsabilitati ale unui parinte, demonteaza o parte dintre asteptarile si preconceptiile privind cresterea si educarea celor mici si ne ofera modalitati de gestionare a situatiilor bine-cunoscute: cum sa nu ne pierdem rabdarea, cand trebuie sa-si ceara copiii intr-adevar scuze, conflictele dintre frati, cum le formam stima de sine, provocarile pe care le aduce intrarea in adolescenta, cum le vorbim despre sexualitate, ce e de facut cu ecranele si ce masuri sa luam in cazul bullyingului. In ciuda grijilor si frustrarilor noastre, ca parinti, avem la indemana un instrument foarte simplu: construirea unei relatii apropiate si pline de iubire cu copilul nostru.