Tot ce nu am fost niciodata

în stoc
SKU
a246465
49.90 LEI
Pe scurt
Axel si Leah sunt perfecti impreuna, ca doua piese ingemanate ale unui puzzle. Leah este distrusa, nu mai picteaza. A devenit doar o umbra de la accidentul care i-a rapit parintii. Axel este cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare si, cand este de acord sa o ia in casa lui pentru cateva luni, vrea sa o ajute sa gaseasca si sa puna laolalta piesele ce odinioara alcatuiau o fata plina de culoare, asa cum o stia din copilarie. Dar el nu este constient de faptul ca ea a fost intotdeauna indragostita de el, chiar daca, practic, a crescut sub ochii lui, sau ca intreaga lor viata este pe cale sa se schimbe.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție New Moon
ISBN 978-606-339-406-5
Traducător Cristina Radu
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTot ce nu am fost niciodata
Rating-ul tău

Axel si Leah sunt perfecti impreuna, ca doua piese ingemanate ale unui puzzle. Leah este distrusa, nu mai picteaza. A devenit doar o umbra de la accidentul care i-a rapit parintii.
Axel este cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare si, cand este de acord sa o ia in casa lui pentru cateva luni, vrea sa o ajute sa gaseasca si sa puna laolalta piesele ce odinioara alcatuiau o fata plina de culoare, asa cum o stia din copilarie. Dar el nu este constient de faptul ca ea a fost intotdeauna indragostita de el, chiar daca, practic, a crescut sub ochii lui, sau ca intreaga lor viata este pe cale sa se schimbe.

Pentru ca este o iubire interzisa, dar il face sa se simta mai viu ca oricand.
Pentru ca au impreuna marea, noptile instelate si discurile trupei The Beatles.
Pentru ca uneori un Let It Be este suficient pentru a avea totul.