Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial

Epuizat din stoc
SKU
C207223
45.41 LEI
Pe scurt

Eleganţă, filozofie, literatură şi artă, cele mai alese vinuri şi haute cuisine, astronomie, fotbal, sex, seducţie şi geografie, bune maniere, design şi autoapărare, religie, bricolaj şi prim ajutor, escroci celebri şi superspioni. Şi să nu uităm de Big Will! Aveţi dreptate, el este, Shakespeare!


Totul pentru a trece cu brio încercările vieţii: cum să te porţi în înalta societate, cum să ai un discurs strălucit, dar şi cum să faci conversaţie, cum să străluceşti la restaurant, cum să câştigi la poker, dar şi cum să abordezi legile fizicii şi tezaurul lexical al secolului XX, cum să fii o gazdă desăvârşită şi cum să ieşi din situaţii imposibile. Cele mai bune ceasuri din lume, cele mai fine stofe, cele mai elegante ţinute şi cele mai rafinate accesorii, pentru cele mai pretenţioase ocazii, dar şi pentru viaţa de zi cu zi. Cum se închid butonii la manşetă, cu o singură mână, şi cum se deschide sutienul, tot cu o singură mână. Pe scurt, tot ceea ce trebuie să ştie bărbatul genial şi fiul său.

Oliver Kuhn, în copilărie şi adolescenţă, era mereu ultimul ales în echipele de fotbal. Cu două mâini stângi şi aproape lipsit de orientare, nu putea supravieţui decât într-un oraş mare. A urmat Deutsche Journalistenschule din München, a lucrat mulţi ani ca reporter, a devenit autor de bestselleruri şi încă e tânăr.

Mai multe informații
EdituraBaroque Books & Arts
Colecție Savoir-vivre
ISBN 978-606-93227-2-7
Traducător Matei Martin
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13.5x21
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial
Rating-ul tău