Totul despre cainele tau

Epuizat din stoc
SKU
C172798
69,90 LEI
Pe scurt

Cartea are noua sectiuni:


1. Cainii, domesticire si dezvoltare - Cainii de la inceputuri pana in prezent.


2. Un caine nou in familie - Gasirea cainelui potrivit pentru familia dumneavoastra.


3. Viata impreuna cu un caine - Cainele face parte din familia dumneavoastra. Ce activitati ii plac cainelui la fel de mult ca si dumneavoastra?


4. Rase de caini - Informatii esentiale despre mai mult de 250 de rase de caini.


5. Probleme de sanatate - Descrierea celor mai frecvente boli care va pot afecta cainele, criterii de alegere a medicului veterinar, ce masuri de profilaxie puteti aplica acasa pentru a evita imbolnavirea cainelui.


6. Ingrijirea zilnica - ingrijirea blanii, recomandari de alimentatie.


7. Antrenament si comportament - Comunicarea cu cainele, socializarea si dresajul, probleme de comportament.


8. Cainii si munca - Cainii care muncesc (cainii de asistenta a persoanelor cu dizabilitati, cainii politisti sau din armata etc.).


9. Resurse - Carti de studiat, organizatii, website-uri etc.


A avea un caine inseamna in parti egale joaca si munca iar familia, prietenii, medicul veterinar, dresorul si ingrijitorul fac toti parte din echipa care va transforma prietenia cu cainele dumneavoastra intr-o experienta de lunga durata. Speram ca aceasta carte sa va ajute sa va descurcati cat mai bine.


Pentru placerea lecturii sau pentru sfaturi, aceasta excelenta carte va reprezenta sursa de informatii preferata de orice iubitor de caini.


Kristin Roe-Mehus este autoarea cartii Working Dogs: True Stories of Dogs and their Handlers, a fost editor al revistelor Popular Pets si a multor alte publicatii despre animale. Este interesata in special de subiecte legate de bunastarea animalelor. Traieste in Long Beach, California, impreuna cu sotul ei si cei doi caini.

De ce inca o carte despre caini? Pentru ca, desi exista mii de carti despre ingrijirea lor, despre rase de caini si sanatatea lor, nu exista o carte care sa combine aceste informatii cu ultimele descoperiri despre comportament, dresaj, ingrijire, nutritie si activitati canine, intr-un mod inteligibil si usor de folosit.


Totul despre cainele tau este un adevarat compendiu canin, o prezentare generala completa si cuprinzatoare a oricarui caine. Scriitori renumiti, crescatori si arbitri ofera sfaturi din domeniile lor de activitate, stranse laolalta in cea mai cuprinzatoare carte disponibila despre caini. Experti ai unor vestite publicatii, inclusiv Dog World, Popular Dog si Dog Fancy, si-au adus de asemenea contributia, facand din aceasta carte o resursa universala atat pentru noii proprietari de caini, cat si pentru crescatotii cu reputatie. Nici o o alta carte nu abordeaza o varietate atat de mare de subiecte.


Aceasta carte aduna o multime de informatii impartite in opt sectiuni si peste 30 de pagini de resurse, carti, organizatii, publicatii periodice, video/audio si site-uri. Totul despre cainele tau este o sursa universala de informatii, o carte obligatoriu de avut in biblioteca pentru orice iubitor de caini.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 978-973-724-124-5
Număr de pagini 752
Tip copertă cartonata
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTotul despre cainele tau
Rating-ul tău