Totul este posibil

în stoc
SKU
a259257
40.01 LEI
Pe scurt
Lui Juliane nu-i place să fie luată prin surprindere, însă atunci când, în urma unui incendiu, trebuie să-l găzduiască pe tatăl ei pentru o perioadă mai lungă de timp, fiecare zi îi aduce o nouă surpriză. Muzica ascultată la maximum, mașina parcată neregulamentar, interminabilele comenzi la teleshopping, toate îi reamintesc de personalitatea unică, rebelă, excentrică a tatălui ei. ,,Totul este posibil" e o invitație la o călătorie emoționantă, presărată cu umor și multă sensibilitate, în viața unor persoane pentru care familia redevine totul. În 2020 și 2021, autoarea a ocupat locul 2 în Top 10 al romancierilor francezi care au vândut cele mai multe cărți în Franța.
Mai multe informații
EdituraUnivers
ISBN 9789733414742
Traducător Alexandra Ionel
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTotul este posibil
Rating-ul tău

Lui Juliane nu‑i place să fie luată prin surprindere, însă atunci când, în urma unui incendiu, trebuie să‑l găzduiască pe tatăl ei pentru o perioadă mai lungă de timp, fiecare zi îi aduce o nouă surpriză. Muzica ascultată la maximum, mașina parcată neregulamentar, interminabilele comenzi la teleshopping, toate îi reamintesc de personalitatea unică, rebelă, excentrică a tatălui ei. Însă ele ascund și un adevăr nerostit și nedorit: că acesta ar putea fi bolnav.

Totul este posibil e o invitație la o călătorie emoționantă, presărată cu umor și multă sensibilitate, în viața unor persoane pentru care familia redevine totul.

Primele romane ale scriitoarei franceze Virginie Grimaldi (n. 1977) au fost toate bestselleruri (Prima zi din restul vieții meleO să‑nțelegi când o să fii mai mareParfumul fericirii e mai puternic când plouăEra și timpul să aprind iar stelele — considerată, în urma unui sondaj național realizat de France 2 la finalul anului 2022, cartea preferată a francezilor, Când amintirile vor veni să danseze).