Tovarăşi de cameră. Student la Chişinău

Epuizat din stoc
SKU
C185371
30.29 LEI
Pe scurt
Un anti-bildungsroman existenţial, de o sinceritate dezarmantă, scris într-un limbaj viu, autentic, cu elemente de roman epistolar, realist, istoric, naturalist, despre o lume plină de forţă şi culoare.
Student la Chisinau de Mihail Vakulovski este primul rockman din trilogia Tovarasi de camera. O trilogie prin care trece Prutul odata cu anii de ucenicie ai studentului Hai – anii marilor schimbari social-politice din Estul Europei, cu efectele lor imprevizibile, supuse capriciilor istoriei. Amestecul de umor, ironie si realitate bruta, neinduratoare – uneori lipsit de pudoare, dar niciodata gratuit – descrie rostogolirea acestui rockman colturos peste granitele de cuvinte si forta lui subtila de celebrare a vietii.


„Prima varianta a rockmanului Tovarasi de camera. Student la Chisinau a fost terminata acum 15-16 ani, de partea cealalta a Prutului (care trece prin trilogie), dar la fiecare re-lectura ma lasam in voia personajelor si intram fascinat in jocul & lumea lor intensa si plina de viata. Riscam sa (re)devin unul dintre ele, asa ca am hotarit (pe neprins de veste si pentru ele, si pentru mine) sa le re-dau vietii, refacind iar si iar manuscrisul (astfel intrind din nou in atmosfera naratiunii) si trimitindu-l la editura. Rockmanul a fost scris cu multa placere si sper ca lectura sa fie asijderea!” (Mihail Vakulovski)
Mai multe informații
EdituraCartea Romaneasca
Colecție Proză
Ediția cărții I
ISBN 978-973-23-2932-0
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTovarăşi de cameră. Student la Chişinău
Rating-ul tău