Trădare la Veneţia

Epuizat din stoc
SKU
C170510
42,86 LEI
Pe scurt
În căutarea plină de pericole a mormântului pierdut.
Din cenuşa fostei URSS, o nouă naţiune a prins puteri - fostele republici sovietice s-au unit în Federaţia Central-Asiatică. La cârma ei se află ministrul suprem Irina Zovastina, un despot viclean, cu un fler deosebit pentru politică şi o ambiţie de neînfrânt de a-l depăşi pe Alexandru cel Mare drept ultimul mare cuceritor din istorie. Sprijinită de o cabală secretă de moguli, Federaţia a strâns un arsenal înfricoşător de arme biologice.

Având puterea de a decima alte naţiuni după bunul plac, doar un singur lucru o reţine pe Zovastina de a declanşa marşul mortal spre cucerirea lumii - un ser miraculos, cu puteri vindecătoare, ţinut secret de-a lungul secolelor şi îngropat împreună cu rămăşiţele mumificate ale lui Alexandru cel Mare într-un mormânt pierdut de mai bine de 2 000 de ani.

Împreună, Cotton Malone, fostul agent al Departamentului de Justiţie american, şi partenera sa, aventuriera Cassiopeia Vitt, trebuie să întreacă - în viteză şi inteligenţă - forţele care pot distruge lumea. Căutarea lor plină de pericole îi va purta de pe ţărmurile Danemarcei în monumentele din Veneţia şi în Munţii Pamir din Asia Centrală pentru a dezlega ghicitoarea a cărei soluţie ar putea distruge sau salva milioane de oameni - depinde de cine găseşte mai întâi mormântul pierdut.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Thriller
Ediția cărții I
ISBN 9789735400293
Traducător Diana Balteanu
Număr de pagini 640
Tip copertă Ediţie cartonată
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrădare la Veneţia
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!