Trăiesc, deci mă abţin

Epuizat din stoc
SKU
C188996
35.41 LEI
Pe scurt
Îi datorez autoarei acestei lucrări o bucată minunată a vieţii mele. Multă vreme crezusem că greutatea mea face parte din mine şi că e chiar definitorie. Datorită prieteniei noastre, încrederii şi răbdării ei, azi sunt altcineva, păstrându-mi umorul care, iată, nu stă în „câteva zeci de kilograme“. (Teo Trandafir)
Îmi place să mănânc. Orice, oricât, oricând. Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aş renunţa la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice tip de mâncare sunt cartofii prăjiţi. Nu fac parte din „fericita“ categorie a femeilor care uită să mănânce pentru că în ziua respectivă au avut prea multă treabă ori au fost supărate, nu pot trece indiferentă prin faţa unei patiserii în a cărei vitrină se lăfăie merdenele fierbinţi şi partenera perfectă pentru un film romantic, într-o seară târzie, este cutia de îngheţată savurată până la ultima linguriţă, chiar dacă e topită.
Este adevărat, însă, că nu mi s-a propus niciodată să prezint moda şi nici dimensiunile 90-60-90 nu le-am atins. Mi-ar fi plăcut să fiu slabă, atât de slabă încât cei din jur să-mi plângă de milă, să mănânc doar cât să nu mor de foame, iar după două înghiţituri să fiu sătulă. Ghinion, n-a fost să fie aşa! Nu e adevărat că ne naştem egale, pentru că aceleaşi 55 de kilograme pot fi fericirea uneia şi calvarul alteia. Dacă şi pentru voi cura de slăbire a devenit un mod de viaţă, iar gustul eclerului cu ciocolată l-aţi uitat de mult, am să vă dau o veste bună: am găsit, în sfârşit, soluţia! Citiţi această carte şi veţi găsi aici răspunsuri la toate întrebările care v-au frământat până acum!
Am scris-o pentru voi, din toată inima, şi cu siguranţă vă va fi de folos!
(dr. Mihaela Bilic)


Am cunoscut-o pe Mihaela în urmă cu câţiva ani şi ne-am înţeles de minune încă din prima clipă. Am devenit prietene în scurt timp şi, chiar dacă distanţa ne desparte, de câte ori avem ocazia ne întâlnim şi vorbim despre orice. Este o femeie tonică, frumoasă, deşteaptă.
O persoană modestă care se implică în ceea ce face cu tot sufletul. Sunt convinsă că şi această carte, la fel ca orice lucru pe care l-a realizat până acum, a fost scrisă din dorinţa de a ajuta, sfătui şi chiar învăţa cititorii cum trebuie să trăieşti sănătos în propria ta piele. Pentru că, până la urmă, eşti ceea ce mănânci, după cum spune o vorbă deja celebră.
(Loredana Groza)
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Să fii sănătos
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-588-189-1
Număr de pagini 174
Formatul cărţii 21 × 22 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrăiesc, deci mă abţin
Rating-ul tău