Trauma. Tratat si atlas

în stoc
SKU
a229119
850.01 LEI
Pe scurt
Resursa numărul 1 in traumă - acum în 4-culori și însoțită de un atlas. Recunoscută de cititori pentru autorii-experți și pentru conținutul său orientată către partea clinică, Trauma este fără îndoială liderul din domeniu. Îmbunătățiță cu un design în 4-culori și un atlas de calitate înaltă cu desene anatomice și abordări chirurgicale, acest tratat devenit acum clasic prezintă cititorului întregul spectru al leziunilor pe care un medic le va întâmpina în activitatea profesională.
Mai multe informații
EdituraEditura Euro Libris
Ediția cărții a VII-a
ISBN 978-606-945-754-2
Număr de pagini 1256
Formatul cărţii 27 x 30 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2018
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrauma. Tratat si atlas
Rating-ul tău

Resursa numărul 1 in traumă - acum în 4-culori și însoțită de un atlas.

Recunoscută de cititori pentru autorii-experți și pentru conținutul său orientată către partea clinică, Trauma este fără îndoială liderul din domeniu. Îmbunătățiță cu un design în 4-culori și un atlas de calitate înaltă cu desene anatomice și abordări chirurgicale, acest tratat devenit acum clasic prezintă cititorului întregul spectru al leziunilor pe care un medic le va întâmpina în activitatea profesională.

Acompaniată de numeroase radiologii, scanări CT și tabele, tratatul începe cu o privire informativă asupra cinematicii și mecanismelor traumatismelor. Capitolele următoare oferă informații utile despre epidemiologia traumelor; prevenția accidentelor; sisteme de trauma, triaj și transport etc. Următoarea secțiune analizează cu meticulozitate abordările generalizate ale pacientului traumatizat, de la îngrijirile pre-spital și managementul șocului până la toracotomia în departamentul de urgență și conduita infecțiilor. Tratatul furnizează apoi o trecere în revistă a fiecărui organ din punct de vedere al protocoalelor de tratament create să sprijine medicii pentru a răspunde la orice situație critică cu încredere, indiferent de organul implicat. Secțiunile rămase din carte vor sprijini cititorii să facă față cu succes provocărilor specifice în traumă - incluzând abuzul de alcool și droguri, rănile legate de luptă - în plus față de complicațiile post-traumatice cum ar fi insuficiența de organe multiple.