Traume ascunse

în stoc
SKU
a258754
Preț special 44.00 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
Lipsa de afecțiune, abandonul, neglijarea sau umilirea trăite în copilărie sunt traume care ne pot urmări întreaga viață și chiar se pot transmite din generație în generație. Dacă vrei să găsești drumul vindecării, ești invitat în cabinetul unuia dintre cei mai cunoscuți psihologi americani. Catherine Gildiner ne spune poveștile fascinante ale celor mai memorabili pacienți din cariera sa și ne dezvăluie, pas cu pas, metodele folosite pentru a-i ajuta să își regăsească echilibrul și bucuria de a trăi. Exemplele pline de speranță ale celor cinci eroi de pe canapea te vor motiva și pe tine să-ți înfrunți propriii demoni și să te eliberezi de rănile trecutului.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Colecție Biblioteca lui Morar
ISBN 9786303050928
Traducător Ruxandra Câmpeanu
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTraume ascunse
Rating-ul tău

Ai avut experiențe dureroase? Te lupți și acum cu amintiri care revin necruțătoare și îți erodează stima de sine? Îți derulezi în minte și în inimă filmul respectivelor evenimente și te întrebi ce ai fi putut face diferit? Ai momente bruște de furie sau de teamă, pe care nu ți le poți explica?

Dacă da, o să găsești o sursă de recuperare și de speranță în poveștile pacienților lui Catherine Gildiner, dezvăluite în cartea pe care o ții acum în mână. Psiholog cu peste 25 de ani de experiență, Catherine explorează cu autenticitate cinci personalități captivante, reunite prin profunzimea traumelor care le-au marcat. Fiecare pacient reprezintă un mister care va fi dezvăluit pas cu pas în decursul anilor de terapie, iar situațiile cumplite prin care au trecut reflectă momente trăite de foarte mulți dintre noi.

Modul în care aceste cinci persoane își regăsesc pas cu pas echilibrul interior, sănătatea emoțională și forța de a depăși trecutul și de a trăi din plin prezentul dovedește că suferința nu trebuie să fie o condamnare pe viață, și că există un remediu.

O invitație la asumare și explorare de sine, cartea te ajută să îți confrunți cu succes propriii demoni interiori, să găsești inspirație și susținere în calea ta spre vindecare și liniște. Pacienții lui Gildimer nu sunt victime, ci eroi, și îți vor insufla curajul de a-ți confrunta și trata propriile traume ascunse. 

Aceste povestiri au o forță aproape mitologică, la granița tragediei, dar virează în cele din urmă spre mântuire, cu ajutorul unei terapeute care își asumă propriile greșeli și caută să se cunoască mai bine pe sine, ca și pe pacienții pe care îi tratează. N-am putut lăsa cartea din mână.

Antanas Sileika