Trezirea andina

Epuizat din stoc
SKU
a110419
19,27 LEI
Pe scurt

In cartea Trezirea Andina, Jorge Luis Delgado il insoteste pe cititor prin locuri sacre, incarcate de istorie, purtandu-i pasii pe urmele vechilor incasi

Va multumesc pentru ca ati citit despre calatoria mea pe calea mea spirituala. Am speranta ca aceste cuvinte v-au atins spiritul si, in aceeasi masura, si mintea, ceea ce va va conduce la mult mai multe „treziri”. Ceea ce am spus aici este numai o farama de informatie din vasta mostenire spirituala incasa. Mai sunt multe de descoperit, prin mine si prin fratii si surorile mele din Anzi. Calatoria continua.


Cu aceste cuvinte, Jorge Luis Delgado, ghid spiritual peruan si autor incheie cartea de fata, in care Delgado ne invita nu numai sa-i vizitam tara natala, Peru, si sa fim martorii calatoriei lui initiatice, ci si sa parcurgem noi insine o calatorie initiatica, in universul nostru interior, pentru dobandirea constiintei de sine. Cele doua calatorii – in lumea fizica si in lumea spirituala – nu sunt atat de diferite, deoarece, in traditia incasa, nu exista separare intre lumea fizica si cea spirituala. Jorge Luis Delgado este expert in parcurgerea acestei cai dintre cele doua lumi. El este un chacaruna– o persoana care-i ajuta pe oameni sa se conecteze cu propriul lor sine. Jorge Luis Delgado s-a nascut intr-un mic sat din Anzii Peruani, in apropierea Lacului Titicaca. De la tata, profesor, a mostenit pasiunea pentru stiinta, iar de la mama, descendenta a incasilor Aymara, a mostenit inclinatia spre metafizica. Jorge Luis a ales sa urmeze o cariera stiintifica si a lucrat multi ani de zile ca ghid turistic specializat in descrierea stiintifica a zonei Lacului Titicaca. In urma mai multor „semne”, a inceput sa studieze si partea metafizica a civilizatiei incase si a zonei pe care o prezenta si, in scurt timp, a descoperit uriasul potential magic, energetic si mistic al tarii sale natale, ingloband ulterior, in activitatea de ghid, si aspectul metafizic. Cunoasterea lui, reflectata si in Trezirea andina, cuprinde cultura, obiceiurile si mostenirea spirituala a incasilor. Jorge Luis Delgado este recunoscut la nivel mondial ca autoritate in materie de filosofie, spiritualitate si traditie incasa.

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066390736
Număr de pagini 196
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrezirea andina
Rating-ul tău