Trilogia Pierduti printre stele (vol. I-III)

în stoc
SKU
a206205
80.00 LEI
Pe scurt

Achiș Gelu-Flaviu s-a născut în data de 22 octombrie 1992, la Cluj-Napoca, România. În 2015 a absolvit Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, specializarea Biologie. În 2013 a început să scrie seria science fiction Pierduți printre Stele. Seria este adresată în principal publicului tânăr și adolescenților și cuprinde trei romane: Misterele Zarondiei (2017), Cântecul Zăpezilor (2018) și Războiul Începutului (2019).

Trilogia PIERDUTI PRINTRE STELE - O calatorie epica prin univers, o tesatura fascinanta de aventuri, mistere, lumi, civilizatii, batalii si secrete tulburatoare.

MISTERELE ZARONDIEI, primul volum din trilogie, povesteste aventurile unor copii ce se trezesc azvarliti intr-o lume noua, fascinanta, unde pericolele pandesc la tot pasul. Cand hotarasc sa descopere cum au ajuns acolo si cum se pot intoarce acasa, soarta ii conduce pe drumuri nebanuite, despartindu-i, punandu-i in situatii grele si aducandu-i in fata unor decizii importante. In paienjenisul lumii noi, misterele apar ca ciupercile dupa ploaie, iar informatiile ce li se releva, secretele tulburatoare si fiintele stranii, adancesc enigmele si mai mult. Curajul, increderea, prietenia, curiozitatea, hotararea, teama de necunoscut, toate ii vor impinge sa razbata in acest nou inceput.
Vor reusi sa supravietuiasca? Vor afla cum au ajuns in lumea noua? Se vor intoarce vreodata acasa?

CANTECUL ZAPEZILOR este continuarea aventurilor din MISTERELE ZARONDIEI.
Vanesa, Raul, Dan si George ajung pe planeta Tarundia. Aici il intalnesc pe singurul aztan ramas in viata din tot universul, un individ pe nume Ubadah. Acesta dispune de doar cateva ore inainte ca planeta Tarundia sa fie distrusa din motive de securitate. In putinul timp ramas ii informeaza pe copii despre Pietrele Inceputului, singura lor sansa de a ajunge pe Pamant. Aztanul le ofera celor patru o naveta spatiala, astfel ca Vanesa, Raul, Dan si George pornesc prin galaxie sa caute informatii despre Pietrele Inceputului. Dar calatoria lor se sfarseste in scurt timp, dupa ce naveta ajunge din greseala in Curentul Mortii. Nicio nava nu a mai fost vazuta vreodata dupa ce a fost prinsa in acest fenomen...

RAZBOIUL INCEPUTUTLUI, ultimul volum din trilogie, continua aventurile lui Dan, Raul, Vanesa si George. Indiciile despre Bratara Vesniciei, implicit Piatra Inceputului, ii conduc pe cei patru prieteni spre planeta Nordanya. Dar descopera ca pentru a ajunge acolo sunt nevoiti sa participe la o competitie misterioasa – Campionatul de pe Nordanya. In scurt timp se dovedeste ca miza adevarata a acestui campionat nu este premiul pus la bataie de organizatori, ci atingerea unor teluri ascunse. Unele dintre ele ar putea sa duca la perturbarea echilibrului din galaxie. Insa dincolo de toate acestea, un inamic formidabil iese la iveala si intreg universul este in pericol. Dan, Raul, Vanesa si George descopera ca soarta are alte planuri pentru ei. Intoarcerea pe Pamant isi pierde orice relevanta. Ei sunt singurii care pot impiedica distrugerea universului.

Mai multe informații
EdituraDatagroup
ISBN 9786068615585
Număr de pagini 1336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2018
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrilogia Pierduti printre stele (vol. I-III)
Rating-ul tău