Tristan Strong face o gaura în cer

în stoc
SKU
a259445
44.44 LEI
Pe scurt
Un roman despre folclorul afro-american și zeitățile africane De la Tristan Strong, un băiat de treisprezece ani din Chicago, se aşteaptă lucruri mari. Tatăl şi bunicul lui au fost boxeri de succes, iar întreaga familie îşi doreşte ca Tristan să ducă tradiția mai departe. Însă el nu se simte vrednic de numele pe care-l poartă. Când o creatură mică intră în camera lui și fură singurul lucru care i-a rămas de la prietenul său dispărut, Tristan e aruncat într-o aventură care îi impune să fie erou.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-680-0
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiana
Număr de pagini 472
Formatul cărţii 15 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTristan Strong face o gaura în cer
Rating-ul tău

Un roman despre folclorul afro-american și zeitățile africane

De la Tristan Strong, un băiat de treisprezece ani din Chicago, se aşteaptă lucruri mari. Tatăl şi bunicul lui au fost boxeri de succes, iar întreaga familie îşi doreşte ca Tristan să ducă tradiția mai departe. Însă el nu se simte vrednic de numele pe care-l poartă. Când o creatură mică intră în camera lui și fură singurul lucru care i-a rămas de la prietenul său dispărut, Tristan e aruncat într-o aventură care îi impune să fie erou.

Luptându-se să recupereze jurnalul lui Eddie, Tristan spulberă o barieră dintre lumea noastră şi Alke, un tărâm magic populat de eroi din folclorul afro-american și zeități africane, acum îmbolnăvit de forţe întunecate. Aici, cine controlează povestea deține puterea, iar pentru a readuce pacea în Alke şi a se întoarce acasă, Tristan e nevoit să negocieze cu Anansi, zeul păianjen al poveştilor.