Trolul furios…vrea sa fie primul!

în stoc
SKU
a221073
37.00 LEI
Pe scurt

Charlotte Guillan scrie ficțiune și non-ficțiune pentru copii. Această carte este a treia din seria ei, după Pas cu pas spre înălțimi și Pas cu pas spre adâncimi. A fost pe lista scurtă de nominalizări pentru premiul UKLA Book Awards în anul 2018, fiind menționată de ALSC la toate categoriile de vârstă și, de asemenea, inclusă de The Guardian în lista celor 15 cărți clasice modern.

Charlotte locuieste in Okfordshire, alături de soțul ei Adam (care este si coautorul cărții) și cei doi copii ai lor.

Oliver Averill locuieste în West Midlands, Regatul Unit. Este un ilustrator care se inspiră din istorie și din cele mai multe lucruri de modă veche. A absolvit Universitatea Falmouth, cu diplomă în ilustrație, și îi place să-și creeze imagini prin texte și marcaje, care ajută la crearea atmosferei în munca sa. Oliver iubește să lucreze la cărți ilustrate pentru copii, în special la cele cu conținut istoric.

Primul, primul, primul…!
Trolul furios îşi doreşte un singur lucru: să câştige întrecerea cutiilor de săpun. Neapărat! Din fericire, s-a gândit la ceva special pentru cutia lui de săpun, iar cu asta va reuşi să-i ajungă din urmă şi să-i depăşească pe prietenii lui.
Pasărea se loveşte de gard, iar ariciul se împiedică de o piatră. Şoarecele îşi pierde volanul, iar iepurele nu mai poate frâna. Acum micul trol furios poate trece primul linia de sosire! Dar e plăcut să fii primul când prietenii tăi au ieşit din concurs?

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Pas in doi
Ediția cărții II
ISBN 9789733412724
Traducător Roxana Aneculăesei
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 23 x 30 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTrolul furios…vrea sa fie primul!
Rating-ul tău