Tronul de foc (Cronicile familiei Kane, vol. II)

în stoc
SKU
a250689
38.38 LEI
Pe scurt
Aventurile fraților Carter și Sadie Kane continuă într-un ritm și mai alert în acest al doilea volum al seriei, după ce se răspândește vestea că Apophis, șarpele haosului, va ieși din temnița lui și va distruge întreaga lume. Cei doi tineri magicieni trebuie să-l trezească pe bătrânul zeu al soarelui, Ra, și să pună din nou în scenă eterna luptă dintre lumină și întuneric, altfel nu au nicio șansă în fața armatelor demonului. Însă această sarcină s-ar putea dovedi peste puterile lor, ținând seama că vor avea de străbătut mai întâi de toate colțurile pământului pentru a reuni cele trei părți ale Cărții lui Ra.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Arthur Gold
ISBN 9786060865964
Traducător Alex Moldovan, Mariana Buruiană
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTronul de foc (Cronicile familiei Kane, vol. II)
Rating-ul tău

Aventurile fraților Carter și Sadie Kane continuă într-un ritm și mai alert în acest al doilea volum al seriei, după ce se răspândește vestea că Apophis, șarpele haosului, va ieși din temnița lui și va distruge întreaga lume.

Cei doi tineri magicieni trebuie să-l trezească pe bătrânul zeu al soarelui, Ra, și să pună din nou în scenă eterna luptă dintre lumină și întuneric, altfel nu au nicio șansă în fața armatelor demonului. Însă această sarcină s-ar putea dovedi peste puterile lor, ținând seama că vor avea de străbătut mai întâi de toate colțurile pământului pentru a reuni cele trei părți ale Cărții lui Ra.