Tu ești cel mai bun medic al tău. Învață să te vindeci din interior și să previi bolile

în stoc
SKU
a216897
44.95 LEI
Pe scurt

Frédéric Saldmann (născut în 1953), cardiolog şi nutriţionist, specialist în igiena alimentaţiei, este din 2008 medic la Spitalul European „Georges Pompidou” din Paris. Prezenţă constantă în emisiuni de radio şi televiziune din Franţa, a publicat numeroase cărţi de medicină preventivă, vîndute în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume, printre care: Les nouveaux risques alimentaires (1997), La vie et le temps (2011), Le meilleur médicament, c’est vous (2013), Votre santé sans risque (2017), Vital! (2019).

„Frédéric Saldmann este cel mai nou oracol al sănătăţii şi al tinereţii veşnice.” (Vanity Fair)

Trebuie să facem 10.000 de pași pe zi ca să fim sănătoși? Putem slăbi, chiar dacă mîncăm prăjituri cu ciocolată? Are calitatea vieții sexuale legătură cu alimentația? Bazîndu-se pe îndelungata sa experiență, pe medicina populară, dar și pe cele mai recente și mai inedite cercetări științifice, reputatul medic și expert în nutriție Frédéric Saldmann ne arată că, fără medicamente și mari eforturi, prin schimbări uluitor de simple ale unor obiceiuri zilnice, putem:

  • să scădem riscul de a dezvolta cancer, maladii cardiovasculare și Alzheimer;
  • să ne creștem imunitatea;
  • să ne păstrăm creierul în cea mai bună formă, chiar și la vîrste înaintate;
  • să încetinim îmbătrînirea;
  • să avem o viață sexuală împlinită;
  • să ne tratăm insomnia cronică;
  • să slăbim redescoperind plăcerea de a mînca.

Medicina preventivă este cheia sănătății, afirmă autorul. Nu este niciodată prea tîrziu să începem să o practicăm. Stă doar în puterea noastră să ne îmbunătățim sănătatea, să ne protejăm împotriva bolilor și să avem o viață mai împlinită.

 
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Hexagon
ISBN 9789734682942
Traducător Diana Coriciuc
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 16 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTu ești cel mai bun medic al tău. Învață să te vindeci din interior și să previi bolile
Rating-ul tău