Tumulturile iubirii

în stoc
SKU
a231236
38.00 LEI
Pe scurt
Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului De prea multe ori, ii reprosam partenerului ca se afla la originea nefericirii noastre, ca din cauza lui nu ne simtim bine sau il invinovatim pentru esecul relatiei. In realitate, fiecare incepe o relatie de cuplu cu trairi proprii, cu entuziasm si spontaneitate, aducand insa si experiente, principii, convingeri si blocaje inca neasimilate. Adesea inconstient, multi purtam, inca din frageda copilarie, un bagaj emotional, o rana provocata de sentimentul de a nu fi fost iubiti asa cum ne-am fi dorit - o rana de abandon care se va rasfrange asupra vietii de cuplu si o va complica.
Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Philobia Psihologia
ISBN 978-606-970-746-3
Traducător Mihaela Cristea
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 13 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTumulturile iubirii
Rating-ul tău
Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului

De prea multe ori, ii reprosam partenerului ca se afla la originea nefericirii noastre, ca din cauza lui nu ne simtim bine sau il invinovatim pentru esecul relatiei. In realitate, fiecare incepe o relatie de cuplu cu trairi proprii, cu entuziasm si spontaneitate, aducand insa si experiente, principii, convingeri si blocaje inca neasimilate. Adesea inconstient, multi purtam, inca din frageda copilarie, un bagaj emotional, o rana provocata de sentimentul de a nu fi fost iubiti asa cum ne-am fi dorit - o rana de abandon care se va rasfrange asupra vietii de cuplu si o va complica.
 
Specializat in problemele declansate de abandon, dr. Daniel Dufour ne arata ca avem posibilitatea si capacitatea de a construi o relatie sanatoasa, cu conditia de a ne oferi iubirea pe care o meritam si de care suntem demni.
 
Daca o persoana dornica sa-si imparta viata cu o alta nu se iubeste pe sine, ii va fi foarte greu - sau chiar imposibil - sa iubeasca pe altcineva. Atata vreme cat tendinta contrariilor este aceea de a se atrage, speranta de a vedea doi oameni diferiti mergand impreuna prin viata inca exista.
 
Chirurg, iar ulterior coordonator al Comitetului international al Crucii Rosii, dr. Daniel Dufour a efectuat peste 2.000 de interventii pe pacienti raniti in razboi. Creator al metodei OGE (inversul cuvantului EGO), este adeptul medicinei integrative, care trateaza atat cauzele, cat si simptomele bolii. De asemenea, are o experienta indelungata in lucrul cu victimele sindromului de stres posttraumatic, patologie de care el insusi a suferit. Este autorul cartii Vindeca-te de abandon.