Turnul sinucigasilor

Epuizat din stoc
SKU
HU002451/2
4.82 LEI
Pe scurt
Cu stilul ireverentios si ironic care l-a consacrat, Hornby urmareste in acest roman patru personaje aflate in pragul sinuciderii, invitandu-ne sa descoperim, alaturi de ele, momentele de fericire pe care nu mai stim sa ni le oferim.
Impactul imens al cartii lui Nick Hornby rezida in amestecul de emotie si umor, de autoderiziune, sinceritate si seriozitate, care transforma un subiect atat de delicat intr-o apologie a micilor bucurii ale vietii.

"Hornby este un scriitor care mizeaza pe emotie, iar efectul e maxim atunci cand vorbeste despre moarte, arbitrul suprem al literaturii serioase. Evitand insa sentimentalismul, Hornby scrie o carte despre limitele alegerii, regretele tardive si miracolul celei de-a doua sanse." (The Washington Post's Book World)

"In Turnul sinucigasilor, Hornby exploreaza schimbarile de optica, violente si neasteptate, care spulbera pana si cea mai sumbra viziune si fac viata sa merite sa fie traita." (Booklist)

"Exceptional... una dintre cele mai bune scriituri si unele dintre cele mai interesante personaje pe care am avut placerea sa le descopar intr-un roman." (Johnny Depp)
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții 1
ISBN 973-50-1335-5
Traducător Irina Negrea
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTurnul sinucigasilor
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!