Turnurile de la miezul nopții (seria Roata timpului, vol. XIII)

în stoc
SKU
a266927
Preț special 72.00 LEI Preț standard 96.00 LEI
Pe scurt
Ultima Batalie a inceput. Sigiliile de pe inchisoarea Celui Intunecat se prabusesc. Soarele a inceput sa apuna peste Epoca a Treia. Perrin Aybara este acum vanat de trecutul sau: Mantiile Albe, ucigasi de lupi. In tot acest timp, un dusman nevazut ii strange incet un lat in jurul gatului. Pentru a birui, el trebuie sa caute raspunsuri in Tel’aran’rhiod si sa gaseasca o modalitate de a stapani lupul din el sau de a se pierde pentru totdeauna. Intre timp, Matrim Cauthon se pregateste pentru cea mai dificila provocare din viata lui. Creaturile de dincolo de portile de piatra – Aelfinn si Eelfinn – l-au incurcat, l-au batjocorit si l-au lasat spanzurat, cu memoria plina de fragmente din viata altor oameni. Sperase ca ultima lui confruntare cu ei va fi sfarsitul ei, dar Roata se impleteste asa cum vrea ea.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060068792
Număr de pagini 1024
Formatul cărţii 11 X 18 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTurnurile de la miezul nopții (seria Roata timpului, vol. XIII)
Rating-ul tău

Ultima Batalie a inceput. Sigiliile de pe inchisoarea Celui Intunecat se prabusesc. Soarele a inceput sa apuna peste Epoca a Treia. Perrin Aybara este acum vanat de trecutul sau: Mantiile Albe, ucigasi de lupi. In tot acest timp, un dusman nevazut ii strange incet un lat in jurul gatului. Pentru a birui, el trebuie sa caute raspunsuri in Tel’aran’rhiod si sa gaseasca o modalitate de a stapani lupul din el sau de a se pierde pentru totdeauna.

Intre timp, Matrim Cauthon se pregateste pentru cea mai dificila provocare din viata lui. Creaturile de dincolo de portile de piatra – Aelfinn si Eelfinn – l-au incurcat, l-au batjocorit si l-au lasat spanzurat, cu memoria plina de fragmente din viata altor oameni. Sperase ca ultima lui confruntare cu ei va fi sfarsitul ei, dar Roata se impleteste asa cum vrea ea.