Tzitzi si Poc se imprietenesc cu furia

în stoc
SKU
a263093
35.00 LEI
Pe scurt
Despre furie se tot vorbește, se tot scrie, însă cu toate acestea ne este dificil, nu doar copiilor, ci și nouă, adulților, să o înțelegem și să o exprimăm sănătos. Airuf, adică furia, se ascunde în fiecare dintre noi, iar uneori pare de neîmblânzit. Și ce se întâmplă atunci? Află de la Tzitzi și Poc!
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051345
Număr de pagini 28
Formatul cărţii 20 x 23 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTzitzi si Poc se imprietenesc cu furia
Rating-ul tău

Până și dinozaurii se mai înfurie câteodată! Și ce se întâmplă atunci? Airuf, ținut ascuns de Poc, este eliberat și astfel, alături de prietena lui - șoricica Tzitzi -, iubirozaurul albastrozaur reușește să înțeleagă care este rolul furiei. Despre furie se tot vorbește, se tot scrie, însă cu toate acestea ne este dificil, nu doar copiilor, ci și nouă, adulților, să o înțelegem și să o exprimăm sănătos. Airuf, adică furia, se ascunde în fiecare dintre noi, iar uneori pare de neîmblânzit.

“Tzitzi și Poc se împrietenesc cu furia” îi învață pe copii că furia, ca oricare altă emoție, erupe ca un vulcan dacă nu este exprimată sănătos, iar pe părinți - că cei mici au nevoie de un spațiu sigur pentru a face asta.