Ucenicul asasinului (trilogia Farseer, partea I)

în stoc
SKU
a260731
49.99 LEI
Pe scurt
Un roman finalist al premiilor Locus & British Fantasy, scris de catre castigatoarea World Fantasy Award pentru intreaga cariera. In cele Sase Ducate sta sa izbucneasca un razboi civil, cand iese la iveala un secret: mostenitorul coroanei are un fiu ilegitim, Fitz. Crescut pe ascuns in grajdurile din castelul printului Verity, acesta descopera ca are puteri magice si ca poate comunica telepatic. Atunci cand Fitz este adoptat de familia regala, el trebuie sa invete cum sa-si cizeleze manierele, dar si cum sa asasineze oameni la porunca regelui sau. Viata ii e pusa in pericol, dar trebuie sa supravietuiasca, mai ales ca s-ar putea sa-i revina lui misiunea de a salva regatul.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-431-321-8
Traducător Antuza Genescu
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUcenicul asasinului (trilogia Farseer, partea I)
Rating-ul tău

Un roman finalist al premiilor Locus & British Fantasy, scris de catre castigatoarea World Fantasy Award pentru intreaga cariera.

In cele Sase Ducate sta sa izbucneasca un razboi civil, cand iese la iveala un secret: mostenitorul coroanei are un fiu ilegitim, Fitz. Crescut pe ascuns in grajdurile din castelul printului Verity, acesta descopera ca are puteri magice si ca poate comunica telepatic. Atunci cand Fitz este adoptat de familia regala, el trebuie sa invete cum sa-si cizeleze manierele, dar si cum sa asasineze oameni la porunca regelui sau. Viata ii e pusa in pericol, dar trebuie sa supravietuiasca, mai ales ca s-ar putea sa-i revina lui misiunea de a salva regatul.

Cu siguranta, Robin Hobb a stabilit standardul pentru romanul fantasy contemporan. - Orson Scott Card
 
Pe piata romanelor fantasy, atat de aglomerata astazi, cartile lui Robin Hobb sunt ca niste diamante intr-o mare de zirconiu. - George R.R. Martin
 
Imi place totul la Robin Hobb. Stilul rafinat, forta imaginatiei, cu care reuseste sa mute granitele realitatii, migala cu care construieste personaje atat de convingatoare, incat uiti cu totul ca te-ai mutat intr-o lume fantastica. Daca literatura fantasy moderna ar fi o casa, trilogia Farseer ar face parte din structura ei de rezistenta. - Marian Coman, redactor-sef Armad