Uciderea Comandorului. O idee își face apariția (vol. I)

în stoc
SKU
a245895
39.95 LEI
Pe scurt
Uciderea Comandorului este un roman despre singurătate, război şi artă, o carte uimitoare a unuia dintre cei mai îndrăgiţi scriitori contemporani, dar şi un omagiu adus capodoperei Marele Gatsby.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Top 10
ISBN 9789734690893
Traducător Iuliana Oprina
Număr de pagini 456
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUciderea Comandorului. O idee își face apariția (vol. I)
Rating-ul tău

Un tânăr pictor de curând divorţat se mută într-o casă izolată, la munte. Boemă, cu grădină, situată în mijlocul pădurii, casa, pe care i-o încredinţează un amic, fiul unui celebru pictor nihonga, pare locul ideal în care tânărul o poate lua de la capăt, încercând să-şi depăşească lipsa de inspiraţie. Numai că, la scurtă vreme după ce hotărăşte să renunţe la tablourile pe care le realizase pentru bani, primeşte, în schimbul unei sume uriaşe, o comandă de portret din partea unui personaj misterios. Oferta nu pare a fi doar o surpriză întâmplătoare. După cum pare suspect şi momentul în care pictorul găseşte, înfăşurat în hârtie şi ascuns de privirile tuturor, un tablou straniu ce-i aparţine stăpânului casei, înfăţişând scene bizare inspirate din Don Giovanni, faimoasa operă a lui Mozart.

Uciderea Comandorului este un roman despre singurătate, război şi artă, o carte uimitoare a unuia dintre cei mai îndrăgiţi scriitori contemporani, dar şi un omagiu adus capodoperei Marele Gatsby.