Uimitoarea Grace Adams

în stoc
SKU
a264243
59.00 LEI
Pe scurt
Blocată în traficul înnebunitor al metropolei, Grace Adams clachează. Nu țipă, nu plânge și nu se ascunde. Pur și simplu, își abandonează mașina în mijlocul vacarmului și pleacă. Unde? Se gândește să meargă la fiica sa, care împlinește astăzi 16 ani. Și care refuză s-o vadă. Copila cu care se înțelegea de minune cândva, dar care acum locuiește cu tatăl ei. Vrea să repare ce au pierdut. Vrea să ajungă la soțul ei, care i-a trimis actele de divorț. Deși, cândva, i-a legat o mare poveste de dragoste.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
ISBN 9786064020208
Traducător Camelia Ghioc
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUimitoarea Grace Adams
Rating-ul tău

Blocată în traficul înnebunitor al metropolei, Grace Adams clachează. Nu țipă, nu plânge și nu se ascunde. Pur și simplu, își abandonează mașina în mijlocul vacarmului și pleacă.

Unde?

Se gândește să meargă la fiica sa, care împlinește astăzi 16 ani. Și care refuză s-o vadă. Copila cu care se înțelegea de minune cândva, dar care acum locuiește cu tatăl ei.

Vrea să repare ce au pierdut.

Vrea să ajungă la soțul ei, care i-a trimis actele de divorț. Deși, cândva, i-a legat o mare poveste de dragoste.

Când totul pare pierdut, oare mai ai șansa s-o iei de la capăt? Și dacă un lucru te face să pierzi totul, oare există și ceva care te poate ajuta să-ți recâștigi propria viață? Unde a dispărut Grace cea frumoasă care știe cinci limbi, vorbește fermecător și te cucerește cu umorul ei aparte?

Uimitoarea Grace Adams este povestea unei vieți, a unei relații dintre mamă și fiică, a unei căsnicii, a unei întregi familii, pe fundalul unei singure zile petrecute în nordul Londrei. O călătorie ca un rollercoaster, despre eliberare și descoperire – un omagiu adus femeii.

„Este o poveste despre dragoste amețitoare, ambiții zădărnicite, pierderi devastatoare, pericolele cu care se confruntă adolescenții secolului XXI... Littlewood scrie cu fervoare și compasiune despre agoniile atât de credibile prin care trece Grace și despre imposibilitatea de a face față simultan tuturor provocărilor la care ne supune viața modernă. Citește-l și plânge (apoi înveselește-te).“

The Times

Fran Littlewood are un master în scriere creativă de la Royal Holloway, Universitatea din Londra. Înainte de obținerea diplomei de master, a lucrat ca jurnalist, inclusiv la The Times. În prezent, locuiește la Londra cu soțul și cele trei fiice ale lor.