Uleiuri biblice tămăduitoare

Epuizat din stoc
SKU
a222531
35.00 LEI
Pe scurt

DR. DAVID STEWART

Doctor în geofizică, a studiat teologia, filosofia și engleza la Central Methodist College din Fayette, apoi chimia, biologia și științele sociale la Central Missouri State University din Warrensburg.

A încercat mai multe terapii ca să scape de o durere incapacitantă de spate, pe care o avea de mai multe decenii. Așa a descoperit puterea miraculoasă a uleiurilor esențiale de a vindeca natural afecțiuni de diverse tipuri. Le-a studiat intensiv proprietățile și a ajuns să susțină în întreaga lume ateliere de vindecare cu uleiuri și aromaterapie.

„Dacă ne limităm la ceea ce ne oferă comunitatea medicală în cea mai mare parte a timpului, nu facem decât să ne anulăm orice speranță de vindecare. Remediile pentru majoritatea bolilor nu se găsesc la nivelul acestui sistem. Dar ele există. Mare parte din medicina alternativă este, de fapt, medicina de la începuturi, cea care a funcționat foarte bine cu mii de ani în urmă, dar care a fost uitată, suprimată și surclasată de industria chimică/farmaceutică a timpurilor moderne. 
Capacitățile de vindecare ale medicamentelor produse de om nu se compară cu cele ale uleiurilor esențiale. Produsele farmaceutice nu au forța vieții, inteligența și energia vibrațională care se găsesc în uleiurile tămăduitoare. Cartea aceasta se bazează atât pe Biblie, cât și pe știință. Este o resursă și o carte de referință, în care artele străvechi și biblice de tămăduire se reunesc cu științele medicale de astăzi.“ - Dr. David Stewart

Aur, smirnă și tămâie... Mai mult decât daruri simbolice pentru Pruncul Iisus, smirna și tămâia, alături de numeroase alte uleiuri esențiale, nu au deloc o valoare pur simbolică, ci sunt autentice forțe vindecătoare, așa cum demonstrează și cercetările științifice. Prețuite deopotrivă în prezent și în vremurile biblice, uleiurile își dovedesc de milenii eficacitatea și efectele exclusiv benefice pentru organism, prin proprietățile lor moleculare tămăduitoare. 

Divinitatea a creat deja pentru noi în Natură medicamentele de care avem nevoie, ne rămâne doar să le redescoperim, să învățăm din nou cum ne pot ajuta și să le reintegrăm în viața noastră, beneficiind de virtuțile lor curative, dovedite științific.

Cartea Uleiuri biblice tămăduitoare ne restituie o practică milenară cu eficiență confirmată, prezentând principalele uleiuri esențiale, proprietățile lor, moduri de întrebuințare și efectele pe care le vom obține pentru vindecarea trupului și a sufletului.

 
„Este cea mai bună carte pe care am citit-o în viaţa mea. Am terminat-o în trei zile, în pofida faptului că am doi băieţi mici de crescut, unul de 3 și altul de 4 ani. Mi-a plăcut că stabileşte o bază biblică pentru folosirea uleiurilor esenţiale – două teme care îmi plac foarte mult. Pur şi simplu, nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o şi aş reciti-o oricând.” - Kelly Fowler, casnică, mamă Flagstaff, Arizona
„Este una dintre puţinele cărţi pe care le-am citit şi pe care, pur şi simplu, nu am putut să o las din mână până nu am terminat-o. Nu vă pot spune în cuvinte cât de mult mi-a făcut plăcere să o parcurg. Este cu adevărat grozavă!” - Owen Newman, scriitor şi pionier în domeniul artizanatului, Missouri
„O carte excelentă! Cu răspunsuri luate direct din Biblie şi cu aplicaţii practice. Asemenea informaţii rare au fost ţinute ascunse mult prea mult timp. Prin cercetarea extraordinară realizată de dr. Stewart, până şi cei care nu se pricep la asemenea lucruri vor găsi aici un ghid plin de înţelepciune care le va schimba viaţa.” - Preot Dennis Petersen, autor al cărţii Dezvăluirea misterelor creaţiei
Mai multe informații
EdituraFor You
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții III
ISBN 9786066393911
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUleiuri biblice tămăduitoare
Rating-ul tău