Ultima casa de pe strada Needless

în stoc
SKU
a254085
54.90 LEI
Pe scurt
Distins cu British Fantasy Award 2022 O poveste extraordinara care ii va captiva si emotiona pe cititori in egala masura, Ultima casa de pe strada Needless este un roman de o frumusete sfasietoare, in care scriitoarea face dovada nestavilitei sale imaginatii.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Bazaar
ISBN 978-606-088-157-5
Traducător Carmen Ion
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 c 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltima casa de pe strada Needless
Rating-ul tău
Distins cu British Fantasy Award 2022
 
O poveste extraordinara care ii va captiva si emotiona pe cititori in egala masura, Ultima casa de pe strada Needless este un roman de o frumusete sfasietoare, in care scriitoarea face dovada nestavilitei sale imaginatii.
 
N-ai sa crezi ce se ascunde in ultima casa de pe strada Needless! Aceasta este o poveste despre un criminal. Un copil furat. O razbunare. Aceasta este povestea lui Ted, care locuieste impreuna cu fiica sa, Lauren, si pisica lor, Olivia, intr-o casa obisnuita de la capatul unei strazi obisnuite. Toate aceste lucruri sunt adevarate. Totusi, o parte dintre ele sunt minciuni. Crezi ca stii ce se afla in ultima casa de pe strada Needless. Crezi ca ai mai citit povestea asta. In padurea intunecata de la capatul strazii e ingropat ceva. Dar nu este ceea ce crezi...