Ultima cina cu Leonardo. Anula

Epuizat din stoc
SKU
a114159
27.81 LEI
Pe scurt
In primavara anului 1487, Leonardo da Vinci era un tanar artist fara lucrari notabile, care locuia la Milano si se afla in slujba ducelui Lodovico Sforza, iar Stefan cel Mare era un barbat matur, de multi ani domnitorul Tarii Moldovei. Cateva luni mai tarziu, vietile celor doi se intersecteaza dramatic.
Persoana care face legatura intre Leonardo si Stefan este o tanara moldoveanca, trimisa de Stefan la Milano cu o misiune secreta. Tanara, deghizata in baiat, ajunge in orasul italian si devine elevul preferat al lui Leonardo, chiar in atelierul acestuia. Si de-aici incepe o poveste zguduitoare si fascinanta in egala masura – povestea unei culori, albastrul de Voronet.
Numele acestei tinere cu origini grecesti, fata educata si vorbitoare de limbi straine?
Anula.

In primavara anului 1487, Leonardo da Vinci era un tanar artist fara lucrari notabile, care locuia la Milano si se afla in slujba ducelui Lodovico Sforza, iar Stefan cel Mare era un barbat matur, de multi ani domnitorul Tarii Moldovei. Cateva luni mai tarziu, vietile celor doi se intersecteaza dramatic. Persoana care face legatura intre Leonardo si Stefan este o tanara moldoveanca, trimisa de Stefan la Milano cu o misiune secreta. Tanara, deghizata in baiat, ajunge in orasul italian si devine elevul preferat al lui Leonardo, chiar in atelierul acestuia. Si de-aici incepe o poveste zguduitoare si fascinanta in egala masura – povestea unei culori, albastrul de Voronet. Numele acestei tinere cu origini grecesti, fata educata si vorbitoare de limbi straine? Anula.

Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Istorie
ISBN 978-606-8623-60-3
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 130 x 200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltima cina cu Leonardo. Anula
Rating-ul tău