Ultimele zile in Berlin

în stoc
SKU
a261212
Preț special 52.43 LEI Preț standard 69.90 LEI
Pe scurt
Când Iuri Santacruz asistă la numirea lui Adolf Hitler în funcția de cancelar, nu-și poate imagina cât de mult are să se schimbe viața lui în Berlin. Cunoscuse orașul cu ani în urmă, pe când era doar un băiețandru, după ce fugise din Sankt Petersburg, împreună cu o parte din familia sa. Revoluția bolșevică le răpise totul. Iuri își pierduse mama și fratele mai mic, cărora autoritățile ruse nu le-au permis să părăsească țara.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Fiction
ISBN 978-606-088-340-1
Traducător Anca Coman Doicin
Număr de pagini 704
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimele zile in Berlin
Rating-ul tău

Când Iuri Santacruz asistă la numirea lui Adolf Hitler în funcția de cancelar, nu-și poate imagina cât de mult are să se schimbe viața lui în Berlin.

Cunoscuse orașul cu ani în urmă, pe când era doar un băiețandru, după ce fugise din Sankt Petersburg, împreună cu o parte din familia sa. Revoluția bolșevică le răpise totul. Iuri își pierduse mama și fratele mai mic, cărora autoritățile ruse nu le-au permis să părăsească țara.

Reîntors la Berlin ca diplomat la Ambasada Spaniei, Iuri îi ia apărarea unui tânăr comunist agresat în plină stradă de un grup din înfricoșătoarele Cămăși Brune. Și tot în ziua aceea o cunoaște pe Claudia, marea lui iubire. Viața lui ia o întorsătură neașteptată, iar ceea ce până atunci fusese prioritatea lui cea mai mare, căutarea mamei și a fratelui său, este înlocuită cu alta mai urgentă în acele vremuri de restriște: să rămână în viață.

Ultimele zile în Berlin este o ficțiune istorică emoționantă și intimă care amintește de opera literară clasică Doctor Jivago de Boris Pasternak.