Ultimul copil

în stoc
SKU
a258761
59.00 LEI
Pe scurt
Cu aluzii din Salinger si Dickens, este un roman tulburator care te prinde si nu-ti mai da drumul. - Daily Mail La 13 ani, Johnny Merrimon avea o viata perfecta - o casa primitoare, parinti care-l iubeau si pe Alyssa, sora lui geamana. Nu stia ce inseamna sa pierzi ceva pana in ziua in care a disparut Alyssa. Dupa un an, Johnny este izolat si singur. Doar el mai este convins ca Alyssa traieste -- desi nu poate explica pe deplin de ce. Hotarat s-o gaseasca, risca totul ca sa exploreze partea intunecata a orasului. E o cautare disperata, dar Johnny nu e chiar singur: nici detectivul Clyde Hunt n-a incetat s-o caute pe Alyssa si are o slabiciune pentru baiat, pe care incearca sa-l protejeze.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-606-401-831-1
Traducător Mihaela Apetrei
Număr de pagini 576
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimul copil
Rating-ul tău
Cu aluzii din Salinger si Dickens, este un roman tulburator care te prinde si nu-ti mai da drumul. - Daily Mail
 
La 13 ani, Johnny Merrimon avea o viata perfecta - o casa primitoare, parinti care-l iubeau si pe Alyssa, sora lui geamana. Nu stia ce inseamna sa pierzi ceva pana in ziua in care a disparut Alyssa. Dupa un an, Johnny este izolat si singur. Doar el mai este convins ca Alyssa traieste -- desi nu poate explica pe deplin de ce. Hotarat s-o gaseasca, risca totul ca sa exploreze partea intunecata a orasului. E o cautare disperata, dar Johnny nu e chiar singur: nici detectivul Clyde Hunt n-a incetat s-o caute pe Alyssa si are o slabiciune pentru baiat, pe care incearca sa-l protejeze.
 
APOI DISPARE INCA UN COPIL...
 
Johnny porneste impreuna cu singurul lui prieten catre un loc uitat, cu o lunga istorie violenta. Acolo intalnesc un urias, un evadat pornit in propria aventura tragica. Ce afla de la el va zdruncina tot ce crede Johnny despre soarta surorii lui; ii va duce intr-un alt loc indepartat, catre un adevar care-i va pune la grea incercare pe ambii baieti.

Hart scrie din nou un roman elegant, care-ti ramane in minte, memorabil. Eroii lui au o profunzime emotionala pe care rareori o au personajele acestui gen literar, iar proza expresiva plina de gratie scoate povestile sale din granitele genului si le aduce pe taramul Literaturii, cu majuscula. O lectura obligatorie pentru cititori pasionati de orice gen literar. - Booklist
 
Ultimul copil este cu adevarat o carte rara, atat de impresionante sunt forta si grandoarea talentului de povestitor al lui Hart. - Book Reporter