Ultimul foc (vol. II)

Epuizat din stoc
SKU
a266920
Preț special 44.00 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
Becca și-a dorit să facă parte din lumea lor... fără să știe că aici, întunericul adăpostește dorința. Acum, după ce a renunțat la orice plasă de siguranță pentru a deveni membră a temutei și misterioasei găști a Crasnicilor din Matlock, Becca va experimenta căderea în lumea viciilor și a inimilor torturate. Crasnicii se pregătesc de noaptea vânătorii... și de data aceasta, Becca este determinată să se afle de cealaltă pare a trăgaciului. Descoperă continuarea cele mai întunecate și senzuale serii scrise de autoarea bestsellerului AME.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051673
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimul foc (vol. II)
Rating-ul tău

Viața Rebeccăi Godwill ar fi trebuit să revină la normal, acum că Manasseh Morgenstern nu mai este prin preajmă să îi bântuie gândurile. Așa ar fi trebuit să fie, dar soarta se încăpățânează să îi arate că nu e atât de simplu să te agăți de o scânteie când întunericul dinăuntrul tău înghite totul în jur.

Pusă în fața unei alegeri imposibile, de a retrăi momentele fericite din trecut sau de a înfrunta prezentul, fata știe că nu există alegeri corecte și nici inimi care să rămână legate în războiul ambițiilor.

Secrete de mult îngropate ies la iveală și jocul lor din copilărie, aparent nevinovat, se dovedește a avea origini mult mai întunecate... Becca tânjește după lumină, dar întunericul este tot ce a știut vreodată. Când umbrele orașului ajung să îi lumineze propriile ambiții, va reuși ea să răzbească în lumea Crasnicilor?