Ultimul Olimpian (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 5)

în stoc
SKU
a256395
48.48 LEI
Pe scurt
Ultimul Olimpian este al cincilea volum din seria Percy Jackson si Olimpienii In toiul luptei cu armatele lui Cronos, Percy incepe sa se intrebe daca nu cumva se razboieste cu propria soarta.Un an intreg semizeii s-au pregatit pentru marea confruntare cu titanii, stiind ca lupta va fi incrancenata. Armata lui Cronos e mai puternica decat a fost vreodata, si cu fiecare recrut care i se alatura, devine din ce in ce mai necrutatoare.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-776-0
Traducător Alex Moldovan
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimul Olimpian (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 5)
Rating-ul tău

Ultimul Olimpian este al cincilea volum din seria Percy Jackson si Olimpienii

In toiul luptei cu armatele lui Cronos, Percy incepe sa se intrebe daca nu cumva se razboieste cu propria soarta.Un an intreg semizeii s-au pregatit pentru marea confruntare cu titanii, stiind ca lupta va fi incrancenata. Armata lui Cronos e mai puternica decat a fost vreodata, si cu fiecare recrut care i se alatura, devine din ce in ce mai necrutatoare.

In timp ce zeii incearca sa-l infranga pe monstrul Tifon, Cronos inainteaza catre New York, pentru ca Olimpul a ramas de izbeliste. Acum totul sta in mainile lui Percy Jackson si ale micii lui armate. Ei sunt singurii care il mai pot opri pe zeul timpului. Ca o umbra, peste toate se intinde marea profetie ramasa inca nedescifrata.

O poveste impresionanta, strabatuta de la un capat la altul de intrebarea: cine este ultimul Olimpian? - The Guardian

Asemenea miturilor care le-au inspirat, romanele lui Rick Riordan din seria Percy Jackson si Olimpienii se adreseaza mai multor tipuri de cititori si ofera mai multe chei de lectura. - The New York Times