Ultimul plâns

în stoc
SKU
a266897
40.01 LEI
Pe scurt

„Ultimul plân”s cuprinde un itinerariu aproape tahicardic, parcurs de două eroine: o mamă și fetița ei, într-un mediu tulburător, în care totuși există și mâini întinse cu generozitate înspre destinul lor. Povestea, inițial romantică, dintre un soț și o soție, se transformă într-o meditație profundă asupra iubirii și iertării umane, și explorează lupta dintre dragoste, încredere și sacrificiul pentru binele familiei. Firul vieții își împletește subtil nuanțele ei, dând naștere unor momente vibrante și semnificative și deschide perspectiva luminii unui viitor mai bun, sugerând speranță chiar și în fața morții.

Acest roman, delicat și emoționant aduce în prim-plan complexitatea iubirii: maternă și romantică, provocând și atingând corzile sensibile ale cititorilor printr-o lectură captivantă și răscolitoare.

Mai multe informații
EdituraEditura Siono
ISBN 9786306509355
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimul plâns
Rating-ul tău

Ultimul plâns cuprinde un itinerariu aproape  tahicardic, parcurs de două eroine: o  mamă și fetița ei, într-un mediu tulburător, în care totuși există și mâini întinse cu generozitate înspre destinul lor. Povestea, inițial romantică, dintre un soț și o soție, se transformă într-o meditație profundă asupra iubirii și iertării umane, și explorează lupta dintre dragoste, încredere și sacrificiul pentru binele familiei. Firul vieții își împletește subtil nuanțele ei, dând naștere unor momente vibrante și semnificative și deschide perspectiva luminii unui viitor mai bun, sugerând speranță chiar și în fața morții.

Acest roman, delicat și emoționant aduce în prim-plan complexitatea iubirii: maternă și  romantică, provocând și atingând corzile sensibile ale cititorilor printr-o lectură captivantă și răscolitoare.