Un cățeluș în furtună

în stoc
SKU
a224996
34.90 LEI
Pe scurt

Guojing este o ilustratoare și artistă conceptuală originară din China.

S-a născut pe 23 ianuarie 1983 și a început să deseneze încă de mică. În 2006, a absolvit Academia de Arte Frumoase din Tianjin. Cartea sa de debut – „Drumul spre casă” – a fost desemnată „Cea mai bună carte ilustrată pentru copii” de „New York Times”.

O poveste fără cuvinte, o provocare pentru imaginația cititorilor

Guojing, autoarea premiată de „New York Times” pentru volumul ei de debut, revine în atenția cititorilor de toate vârstele cu o nouă carte ilustrată, irezistibil de frumoasă.

O carte fără cuvinte. O succesiune de ilustrații captivante, nespus de expresive. O invitație pentru cei mici să descopere, în compania părinților sau a bunicilor, toate detaliile drăgălașe care compun universul magic creat de Guojing. „Un cățeluș în furtună” este povestea pe care fiecare cititor o poate construi pornind de la imaginile realizate de autoare. Iar la fiecare lectură se poate contura o nouă și încântătoare poveste. Mai mult decât atât, ilustrațiile înglobează miezul multor lecții prețioase despre prietenie, generozitate, iubire și speranță.

Cititorii vor experimenta ezitarea, apoi bucuria unei prime întâlniri emoționante între două suflete: un cățeluș abandonat și o fată singură, plină de blândețe. Cu pași timizi, cu multă răbdare și afecțiune, între ei se leagă o prietenie pe viață.

„Guojing creează o poveste de un suspans și o emoție deosebite, datorită talentului ei uluitor, aproape nemilos, cu o măiestrie demnă de Disney sau de Pixar.” – New York Times Book Review

„O carte plină de duioșie și de iubire, care va atinge o coardă sensibilă în fanii extraordinarelor ilustrații ale lui Guojing, în iubitorii frumosului, precum și în iubitorii de animale… de orice vârstă!” – Booklist

Mai multe informații
EdituraGalaxia Copiilor
ISBN 9786067961201
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUn cățeluș în furtună
Rating-ul tău