Un juramant cutezator si letal (seria Distrugatorii de blesteme, vol. 3)

în stoc
SKU
a255209
Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
Pe scurt
Regatele se vor ciocni. Alege de partea cui esti in acest final triumfator al seriei Distrugatorii de blesteme. Infrunta-ti temerile si intra in lupta! Regatul Emberfall se prabuseste cu repeziciune, sfasiat intre cei care cred ca Rhen este printul de drept si cei care sunt dornici sa inceapa o noua epoca sub Grey, adevaratul mostenitor. Grey a fost de acord sa astepte doua luni inainte sa atace Emberfallul, iar, intre timp, Rhen s-a indepartat de toti - inclusiv de Harper, care incearca disperata sa il ajute sa-si gaseasca drumul spre liniste.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție CorinTeens
ISBN 978-606-088-164-3
Traducător Andra Elena Agafitei
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUn juramant cutezator si letal (seria Distrugatorii de blesteme, vol. 3)
Rating-ul tău
Regatele se vor ciocni. Alege de partea cui esti in acest final triumfator al seriei Distrugatorii de blesteme.

Infrunta-ti temerile si intra in lupta!
 
Regatul Emberfall se prabuseste cu repeziciune, sfasiat intre cei care cred ca Rhen este printul de drept si cei care sunt dornici sa inceapa o noua epoca sub Grey, adevaratul mostenitor. Grey a fost de acord sa astepte doua luni inainte sa atace Emberfallul, iar, intre timp, Rhen s-a indepartat de toti - inclusiv de Harper, care incearca disperata sa il ajute sa-si gaseasca drumul spre liniste.
 
Intra in lupta si salveaza Regatul!
 
Totodata, Lia Mara se straduieste sa conduca regatul Syhl Shallow cu mai multa blandete decat mama ei. Insa, dupa ce s-au bucurat de zeci de ani de pace odata ce magia a fost eliminata din tara lor, o parte din supusi sunt furiosi ca tanara are alaturi un print cu puteri vrajitoresti si un scraver magic. Pe masura ce termenul-limita dat de Grey se apropie, Lia Mara incepe sa se intrebe daca ea chiar poate fi regina de care tara sa are nevoie. Regatele sunt tot mai aproape de confruntare, loialitatile sunt puse la incercare, iubirea este amenintata si un dusman primejdios se intoarce in acest triumfator final al seriei Distrugatorii de blesteme scrise de Brigid Kemmerer.