Un lucru mic

în stoc
SKU
a251444
Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
Viata lui Beth s-a schimbat dupa ce a murit sora ei. Parintii incearca s-o izoleze, convinsi ca va fi in siguranta daca-i urmaresc orice miscare. Cand pleaca pe furis la o petrecere si cunoaste un baiat venit de curand in oras, e incantata ca-si poate face un prieten secret.   Pare un lucru mic, dar Beth nu stie cat de mare e de fapt secretul ei.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-401-618-8
Traducător Oana Dusmanescu
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUn lucru mic
Rating-ul tău
Viata lui Beth s-a schimbat dupa ce a murit sora ei. Parintii incearca s-o izoleze, convinsi ca va fi in siguranta daca-i urmaresc orice miscare. Cand pleaca pe furis la o petrecere si cunoaste un baiat venit de curand in oras, e incantata ca-si poate face un prieten secret.
 
Pare un lucru mic, dar Beth nu stie cat de mare e de fapt secretul ei.
 
Abia iesit din inchisoare si hotarat sa ia viata de la capat, Chase are de infruntat multi demoni si de ispasit multe, mai ales rolul pe care l-a jucat in noaptea cand a murit sora lui Beth. Iar Beth, care are mai multe motive decat oricine sa-l urasca, vrea sa-i mai acorde o sansa. O poveste de dragoste interzisa e ultimul lucru la care se gandeau in ultimul an de liceu, dar cu cat petrec mai mult timp impreuna, cu atat mai profunde devin sentimentele lor.
 
Iar acum Beth trebuie sa ia o hotarare - sa respecte regulile sau sa riste sa distruga totul... din nou.
 
Erin Watt ne ofera intotdeauna povesti intense, cu o multime de rasturnari de situatie. Un lucru mic este un periplu al iubirii si iertarii, care exploreaza granitele vietii. Cititorul creste odata cu personajele, pe masura ce acestea afla cat de frumoasa si complicata poate fi viata. - USA Today