Un vis în miez de vis

în stoc
SKU
a247284
38.90 LEI
Pe scurt
POVESTEA NOASTRĂ nu este simplă. Viața ne-a fost pusă la grea încercare, mult prea devreme. Nu eram în niciun fel pregătiți. Dar cine ar fi?
Mai multe informații
EdituraEpica
Colecție Epic Love
ISBN 9786068754987
Traducător Patricia Zanfir
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13,5 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUn vis în miez de vis
Rating-ul tău

POVESTEA NOASTRĂ nu este simplă. Viața ne-a fost pusă la grea încercare, mult prea devreme. Nu eram în niciun fel pregătiți. Dar cine ar fi?

În seara când Vale McKinley și iubitul ei, Crawford, sărbătoresc absolvirea liceului, sunt implicați într-un accident de mașină cumplit. Ar fi trebuit să petreacă vara făcându-și planuri pentru facultate și pentru un viitor fericit, promițător. Un viitor petrecut împreună. În schimb, Vale stă zilnic în spital, ore în șir, așteptând ca iubitul ei să iasă din comă.

Slate Allen e prieten cu unul dintre frații lui Vale. Slate își vizitează unchiul, care e internat în același spital precum Crawford. Când Vale și Slate se întâlnesc, fata nu poate nega că între ei doi există atracție. Deși încearcă să-și înăbușe sentimentele, Vale nu este imună la farmecul lui.

După o lungă perioadă de suferință și la insistențele părinților, Vale pleacă la facultate, cu gândul că iubitul ei are să-și revină în scurt timp. Însă acum a intrat pe teritoriul lui Slate, iar în curând povestea lor va lua o întorsătură cât se poate de ciudată.

Milioanele de fani ai lui Abbi Glines vor adora Un vis în miez de vis, un roman plin de romantism și de momente surprinzătoare.

ABBI GLINES este autoare de bestselleruri #1 New York TimesUSA Today și Wall Street Journal. A publicat numeroase serii Young și New Adult, dintre care cele mai cunoscute sunt: Rosemary Beach, Sea Breeze, Vincent Boys, Field Party și Existence. Când nu este închisă în casă și scrie, citește, face shopping (de cele mai multe ori, poșete și pantofi), se cuibărește singură în fotoliu și urmărește un film sau ascultă istorioare ale tinerilor din jurul ei, își notează tot ca mai apoi să le folosească în poveștile sale.