Universul exotic. Carte de recorduri astronomice

în stoc
SKU
a263086
54.99 LEI
Pe scurt
Care este cea mai mare galaxie vizibilă cu ochiul liber? Dar cea mai mare stea? Cum se numește cea mai strălucitoare stea de pe cer? Cum se poate face o gaură neagră dintr-o pisică? Unde se află cele mai adânci prăpăstii din sistemul nostru solar? Cât ar cântări un telefon mobil pe Soare? În Universul exotic vei afla răspunsul la acestea și la multe, multe alte întrebări, într-o nouă carte doldora de informații, scrisă în stilul plin de haz cu care ne-a obișnuit Adrian Șonka.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Nemi
ISBN 9786064315700
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 15.5 x 23.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUniversul exotic. Carte de recorduri astronomice
Rating-ul tău

Care este cea mai mare galaxie vizibilă cu ochiul liber?

Dar cea mai mare stea? Cum se numește cea mai strălucitoare stea de pe cer?

Cum se poate face o gaură neagră dintr-o pisică?

Unde se află cele mai adânci prăpăstii din sistemul nostru solar?

Cât ar cântări un telefon mobil pe Soare?

În Universul exotic vei afla răspunsul la acestea și la multe, multe alte întrebări, într-o nouă carte doldora de informații, scrisă în stilul plin de haz cu care ne-a obișnuit Adrian Șonka.

„Te invit să descoperi Universul exotic, adică lumea celor mai mari/mici/rapide/lente/fierbinți/reci/frumoase obiecte cosmice. Și dacă până acum nu ai aflat ce înseamnă cuvântul «exotic», îți spun eu: ieșit din comun, ciudat, aiurea, neobișnuit. Vom face o călătorie printre viteze, mărimi, vârste, adâncimi, înălțimi, locuri răcoroase și fierbinți. Înainte de această călătorie, te rog să citești cu atenție primul capitol, care îți prezintă tot ce trebuie să știi ca să poți înțelege restul cărții. Ai putea să recitești și Ghidul micului astronom, o carte pe al cărei autor nu îl cunosc deloc.“
Adrian Șonka